Mobland | Paramount+

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.

Dün 1 oturuşta 7 bölüm izledim

türkiye’de digitürk ve tod’da yayınlanıyor.

Güzel dizi beğendiğimi söyleyebilirim.

HBO 'da olsaydı iyidi

Verin 1 sezonu tek seferde ulan

Niye bekletiyorsunuz

harika dizi şuana kadar da çok iyi ilerliyor

Tom hardye niye buyuk oyuncu muamelesi yapiliyor

MV5BYThkYTQzOWUtOGEzMy00NzQxLTgyNmQtMTg2YWQyYjMyNGI1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.

4. bölümü de az önce izledim. Dizi yavaş yavaş rayına oturuyor, her bölüm daha da olgunlaşıyor. Tavsiye ederim

5. bölümü izliyorum da tren raydan çıkıyor galiba arkadaşlar :asd: Kaliteli bir dizi olma yoluna girmişken lastiği patlattı bu bölümle

Yeni bölüm çıktı. Senaryo virajı alamamış gibi görünüyor. 6. bölümle birlikte giderek daha da basitleşip sıradanlaşıyor.

Listemdeydi oyuncu kadrosundan dolayı, merak ediyordum.

Biraz daha bekleyeyim o halde soğudum şuan.

Çok ortada ilerliyordu, hikayeye derinlik katılıp farklı bir dizi mi olacak yoksa altı doldurulmamış bir şekilde devam mı edecek diye bekliyordum ilk birkaç bölüm ama 4. bölüm tam bir kırılma oldu ve hikaye sık sık gördüğümüz o klasik muhabbetlerle altı boş bir şekilde ilerlemeye başladı. Hala umudum var ama beklentimin altında ilerliyor şu an.

7. bölüm, aksiyon tarafı bir tık daha önde olan bir bölüm oldu. Bölüm finali de güzeldi, gittikçe daha da klişe bir hale geldi ama bir şekilde izlettiriyor. Tom Hardy olmasaydı 5. bölümden sonra izlemezdim muhtemelen

Dizi başlığında bulunan mesajlarım.

Yeni bölümlerle birlikte senaryosu giderek sıradanlaşıp basitleşti maalesef.

Sonunda beklentiyi karşılayacak bir bölüm geldi. :tbr:

Eh işte şu dönem gidiyor bir şekilde. Başta güzeldi de giderek sıradanlaştı, 8. bölüm ile biraz toparladı. Mafya ailelerinin çatışmasını konu alıyor. Aslında daha çok mafyanın işlerini gören, ailenin güvenliğini sağlayan Harry karakterine odaklanıyoruz dizide.

İzleyelim. Inşallah Londra Çeteleri'ne benzemez.
İlk 2-3 bölüm farklı bir şey gibi hissettiriyor, devam eden bölümlerde her şey sıradanlaşıyor derken 7. bölüm ile tekrar o ilk bölümlerin verdiği hissi yakalıyor. Çok yüksek bir beklentin olmadan izlersen akıp giden güzel bir yapım. Haftaya Pazar sezon finali yapacak.

Geri
Üst Alt