Moderatör Önerileriniz

Sevgili vasfi , mod , super mod , uber mod , admin , daha da admin ... bunlarin hangisinin ne yetkisi oldugunu bilmedigim icin boyle bir yorum yapamam

Ama icra yetkisi olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayirirsak , bu uyelere ceza vermek , mesajlari silmek , ceza surelerinin tesbiti gibi seylere yetkisi olanlar benim icin kritik kategoridir

Sert ama adaletli , ve forumu kendi dusunceleriyle ters dusenlere baski yaparak cevap yetistirerek degil forum kurallarindaki anayasaya gore yonetmesidir onemli olan

GS ust kimligi tabi ki buradaki her statuyu ezer gecer , yani adam herseyden once Galatasarayli ve mod da olsa forumun sahibi dahi olsa susup oturacak degil , fikrini beyan edecek , gereginde tartisacak ..

Ama uyelerle polemige girip , sonunda da yetki ve gucun orantisiz sekilde kullanilmamasi gerekir . Sanirim modlarin bu tur yetkileri yok , o yuzden dilediginizi yapin kadroda bosluk varsa

Surdaki adamlarin bir masaya oturup yemek yese anlasamayacagi yok , ama oraya buradaki isimleriyle gitseler yemek yerine birbirini yiyecek tonla adam var

Gecmiste olan bitene sunger cekip artik (basta ben) usturuplu ve saygili davranalim . Dilegim budur

yine bir sürü şey yazıp hiç bir şey anlatmadın Sinan kardeş

başganla akrabalık var mı?

@Musap Aydınlı diye bir arkadaş vardı. O olsun. Foruma renk katar; reytinglerde uçarız :)

Soyadını yanlış yazmış olabilirim.

Musap kusum aydinli mod olmali

Sarper Yıldırım
Fuat Ekinci

renktaşları göreve çağırıyorum.

image00243.jpg
bu kutsal görevi bana layık gördüğünüz için tüm derin gsc yönetimine teşekkür ederim. pişman olmayacağınız konusunda sizi temin ederim.

Yine roman yazıp hiç birşey anlatmamış.

sent via GSC

Fena sardın Sn Bilgin'e

Hak ediyor.

Cezasi bitmesine ragmen günlerce birsey yazmayip pusuda bekledi Sneijder'in yollandigi gün ortaya cikti yilan gibi. Utanmasi olsa neyse sesimi cikarmam ama paragöz dedikleri Sneijder parasini bile almadi, dile kolay 4,5 Milyondan feragat etti hepsini ... etti resmen.

Insan utanir özür falan diler ama nerede o yüz. sayesinde bulutlarin üzerinde yasiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hak ediyor.

Cezasi bitmesine ragmen günlerce birsey yazmayip pusuda bekledi Sneijder'in yollandigi gün ortaya cikti yilan gibi. Utanmasi olsa neyse sesimi cikarmam ama paragöz dedikleri Sneijder parasini bile almadi, dile kolay 4,5 Milyondan feragat etti hepsini ... etti resmen.

Insan utanir özür falan diler ama nerede o yüz. sayesinde bulutlarin üzerinde yasiyor.

Ben msj attım ona yaz diye sana n'oluyor

Kimseyi yapmayin , hatta mevcutlari budayin

Bu transfer-bütçe-borç-tasarruf vs mevzularının sende bıraktığı derin izler kolay silinmeyecek gibi duruyor!...Bildiğim kadarıyla moderatörler herhangi bir ücret almıyor (Tatmin edecek bir meblağ ödeniyorsa ben de düşünürüm, neyim eksik?:asd22:)...

Kendine hakim olamayıp yine tasarruf etmek derdine düştün değil mi?, hadi itiraf et!. Allah' tan ümit kesilmez, belki geçer, şifalar dilerim!:D...

Sarper ateş seni çağırıyor. Sözünün arkasında dur. Yoğun talep var sana.

Geri
Üst Alt