- 27 Ocak 2010
- 132.107
- 97.139
- 5.488
Sahsilestirmeyelim.
İsim ÖNERİniz???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahsilestirmeyelim.
@Musap Aydınlı diye bir arkadaş vardı. O olsun. Foruma renk katar; reytinglerde uçarız
Soyadını yanlış yazmış olabilirim.
Musa nın ceza verdikten sonra izah olarak yazdıklarına kim ceza verecek
bu kutsal görevi bana layık gördüğünüz için tüm derin gsc yönetimine teşekkür ederim. pişman olmayacağınız konusunda sizi temin ederim.Sarper Yıldırım
Fuat Ekinci
renktaşları göreve çağırıyorum.
![]()
Yine roman yazıp hiç birşey anlatmamış.
sent via GSC
Fena sardın Sn Bilgin'e![]()
Hak ediyor.
Cezasi bitmesine ragmen günlerce birsey yazmayip pusuda bekledi Sneijder'in yollandigi gün ortaya cikti yilan gibi. Utanmasi olsa neyse sesimi cikarmam ama paragöz dedikleri Sneijder parasini bile almadi, dile kolay 4,5 Milyondan feragat etti hepsini ... etti resmen.
Insan utanir özür falan diler ama nerede o yüz. sayesinde bulutlarin üzerinde yasiyor.
Sarper'i bos birakmaya gelmez ,her daim ensesinde olmak gerekirSarper'i mod yapalım Serkan'ı da Sarper'den sorumlu mod yapalım konu kapansın.
Kimseyi yapmayin , hatta mevcutlari budayin
Benim önerim Sarper Yıldırım... Gerçek bir ehli sünnet ve gerçek bir Galatasaray'lı, satranca olan ilgisi sebebiyle GSC yönetimine stratejik derinlik katacağı da aşikar.