- 1 Ağustos 2009
- 44.974
- 43.603
- 4.198
Emrenin itibarını zedeleyip beni yılın modu mu yapacaksın Memom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrenin itibarını zedeleyip beni yılın modu mu yapacaksın Memom
gecen sene emre gizliden herkese mesaj yollayip oy istedigini yakaladim ,Emrenin itibarını zedeleyip beni yılın modu mu yapacaksın Memom
2022 oscarında benim performansgecen sene emre gizliden herkese mesaj yollayip oy istedigini yakaladim ,
bu sene reyim sana
Bu sene oyum sana. Memo ile Emre artık eskisi gibi değiller.
Onur Kara ile emre ersoy arasında kalsam kime atarım oyumu acaba.gecen sene emre gizliden herkese mesaj yollayip oy istedigini yakaladim ,
bu sene reyim sana
20 senedir atacak başka birisi mi var diyerekten reis hükümetin başına geçiyor bu sene de gizliden kazanır gibiyimOnur Kara ile emre ersoy arasında kalsam kime atarım oyumu acaba.
Geçen sene Emre kardeşime attım ama bizi hor görmeye başladı. Başarı gözünü kör etti.
Onur desen bizi banlamak için fırsat kolluyor. Geçen benim en hassas olan en güzel kadınlar topicinden banladi . Bu bende hasar bıraktı. Çok kizginim kendisine
Oyum sanadir
Doğru tercihin için kutlarım değerli üyemizBu sene oyum sana. Memo ile Emre artık eskisi gibi değiller.
seninle de helalleşeceğiz kardeşimOnur Kara ile emre ersoy arasında kalsam kime atarım oyumu acaba.
Geçen sene Emre kardeşime attım ama bizi hor görmeye başladı. Başarı gözünü kör etti.
Onur desen bizi banlamak için fırsat kolluyor. Geçen benim en hassas olan en güzel kadınlar topicinden banladi . Bu bende hasar bıraktı. Çok kizginim kendisine
Oyum sanadir
Bunu güzel avratlar konusundan uzak tuttuğun sürece oyum senin olacak. Zevksiz herif göz zevkimi bozdu orada. Bir kalitesi var o konunun.Doğru tercihin için kutlarım değerli üyemiz
seninle de helalleşeceğiz kardeşim
bir oy kazanırken bir oy kaybetmemem lazımBunu güzel avratlar konusundan uzak tuttuğun sürece oyum senin olacak. Zevksiz herif göz zevkimi bozdu orada. Bir kalitesi var o konunun.
Kalitenin düşmesine sebep verecek bir hamle olursa daha çok oy kaybedeceksin. Bundan emin olmak için çalışırım.bir oy kazanırken bir oy kaybetmemem lazım
stratejik bir hamle düşünmeliyim![]()
ikisinide sevmem bendeOnur Kara ile emre ersoy arasında kalsam kime atarım oyumu acaba.
Oyum sanadir
barışa ayrı bir konu açarsam 2 tarafı da kazanırım gibiKalitenin düşmesine sebep verecek bir hamle olursa daha çok oy kaybedeceksin. Bundan emin olmak için çalışırım.
Mod olursam...
Sen avrattan anlamiyorsun. Mod olursam ilk seni oraya sokmayacagimBunu güzel avratlar konusundan uzak tuttuğun sürece oyum senin olacak. Zevksiz herif göz zevkimi bozdu orada. Bir kalitesi var o konunun.
Konu avrat olursa giremeyeceğim delik yoktur.Sen avrattan anlamiyorsun. Mod olursam ilk seni oraya sokmayacagim