- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.069
- 4.533
Sarper ile ilgili ne dusuyon Sinancım arada trolluk yapsada iyi 1 cimbomludur sonuctaYani bir cirpida aktif gordugum kisileri yazdim . Sen , kadir filan da duzgun yoneten kisilersiniz elbette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper ile ilgili ne dusuyon Sinancım arada trolluk yapsada iyi 1 cimbomludur sonuctaYani bir cirpida aktif gordugum kisileri yazdim . Sen , kadir filan da duzgun yoneten kisilersiniz elbette
Bekiri sevmezdi suphesiz kanini akitmak isteyecektir.Sarper direk üstumu cizer gibi mod olacaksa :/
Sarper ile ilgili ne dusuyon Sinancım arada trolluk yapsada iyi 1 cimbomludur sonucta
Nerden çıkardın?Sanırım ben de nasibimi aldım bundan.![]()
Nerden çıkardın?
Salakta kaliyor ama halkin taleplerini gormezden gelirse o halk onu bi gun gelir pacavra etmesinide bilir.Sarper Yıldırım mod ekibinde bir renk olacaktır şüphesiz.
@Mehmet Arslaner in moderatörlüğünde forumun altın çağını yaşayacağını düşünüyorum. Kısa sürede konsolu da eline geçirirse bir yandan Emrah bir yandan Mehmet, Örmın Bey' in vah haline![]()
Kızdırma beniNe yapayım yani Aysalcıysan dedin geçen gün.
Akliselim bi oneriSanirim en iyisi mod kadrosuna bir eklenti yapmamak olacaktir
Niye çok mu masraflı olurSanirim en iyisi mod kadrosuna bir eklenti yapmamak olacaktir