Asker ziyareti ile mi?
Pek işe yaramıyor gibi, malum devletimizin spor bakanı verilecek cezalara müdahil oluyor.
Bunu sana sormamın sebebi millete devamlı Ünal Aysal üzerinden yüklenip duruyorsun ama senin zerre farkın yok. Şu adamların herşeyini bir şekilde kitabına uyduruyorsun.
Spor kulübünün askeriyeyi ziyaret etmesinin yalakalıktan ve muhtemelen kişisel çıkarlardan başka bir açıklamasını göremiyorum
Çok zor.Artan sosyal medya kullanımından sonra hiçbir şeye tahammülü olmayan,tamamen tüketim odaklı bir kitle ortaya çıktı.Bu defolsun şu gitsin yerine yenisi gelsin sonra 1 ayda onu da mı beğenmedi o da defolsun.Şu an başkanla Albayrak istifa edip gitse sezon sonu şampiyon olamasak deriz ki Albayrak lazım bize,Florya'ya salın da takım 3-5 puan fazla toplasın.Daha önce gördük aha örneği 2014,aha örneği 2016 örneği 2017.Adamın hataları var,hatasız kimse yok da iş öyle bir boyuta getiriliyor ki hatalarını dahi savunma ihtiyacı hissediyor insan.Keza başkan da aynı şekilde.Benim başkanın hazetmediğim yönü çok.Mesela gizli bir egosu var,ne kadar mütevazı görünse de satır aralarında belli ediyor beni rahatsız ediyor.Bilet fiyatları olsun GS Store kampanyaları olsun taraftarı da hafiften söğüşlemeye çalıştıklarını da düşünmüyor değilim.Belki daha uygun bir ortam olsa bunları dile getirip eleştireceğim.Ama öyle saldırgan tutumla yaklaşılıyor ki insan eleştiresi varsa bile eleştirmiyor.Terim de böyleydi mesela Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde burada.Eleştirmeyi de bilmiyoruz savunmayı da.Eleştirirken linç edip savunurken de hiçbir şey söyletmiyoruz.