Modeste'nin Menajerinden Açıklama!

Dünyada FIFA nin üstüne futbol adına bir kurum yok
Büyük ihtimalle eski klubu CAS a taşır dosyayı

Ben size soyliyeyim Antepli ve Rizeli bu adama stancu muamelesi yaptılar boktan bir para teklif ettiler yani çok açık parada anlasamadik bizim rizelinin aklinada gelmedi tabi başkanım nefes yardım eder konuşalım
Adam açık açık oyuncu hazır basın parayı alın diyor

Gazlayin milleti gazlayin yarın nizipli biraz köşeye sikissin bakalım ne cevap verecek adama açık sözlü dobra diye ovdum durdum ama kivirdigini gördükçe çıldırttı

Yönetimin çoktan harekete geçtiğini düşünüyorum.

Entini ses ver olm
af666aab6bb9a78c3300eb2a333fa928.jpg

bildiğim kadariyla fifa boşta olan oyunculara ayrıcalık tanıyarak onlara trasfer sürecinin dışında transfer olma imtiyazı tanıyor yıllar önce Uruguayli caceres bostaydi ve transfer kapanmıştır adı bizle anıldı sonra trabzon çok ciddi görüştü sağlık kontrollerinin geçirdi ama anlaşmadolar ve transfer olmadı

Olumsuz havayı dağıtmak için muhteşem fırsat.Özellikle de yönetim adına.

yaya toure transfer sezonu bittikten sonra imzaladı heralde aynı durum,yeterki bizimkiler hatalarını farkedip girişim yapsınlar ffp deyip durmasınlar başarı gelmezse zaten avrupa falan hayal olur..

Başkanı biraz tanimissak yarın aynen şöyle diyecek menajerin dediği doğru değil piyasa yapmaya çalışıyor haksız fesih yaptılar ve ciddi tazminat riski var biz bu riski alamayiz aynen böyle diyecek..hatırlatırım

Modeste bonservis odesek ölusune 9 10 veririz 5m imza parası 3 yıla yaysinlar yıllar 3._3.5 maaş mis

Yönetim krizine basin da dahil oluyor

Umarim sonumuz kötü olmaz

Geri
Üst Alt