mohamed salah

Salah çok özel topçu lan. Salah gelirse kendini yakarmış da bilmem ne, sen kimsin dürrük.

3 senedir Salah'ın bize attığı golü bir tane kanat oyuncumuz atamadı daha Sane dahil he.

Mabadı kadayıf olmuş topçulardan kaçınalım.

Kadayıf dediğin adam PL'de oynuyor, oranın temposunu öyle ya da böyle kaldırıyor hala. Messi haberi çıksa ona da aynı şeyi söyleyecek misin mesela

Bu arada benim derdim Salah değil, her transfer döneminde çıkan çok üst düzey isimlere ya yaşından ya bir şeyinden kulp bulunuyor. Fabrian Ruiz'e bizde iş yapmaz diyeni de gördüm. Ben doğmamış çocuğa don biçmenin manası olmadığını düşünüyorum. Salah forvet arkasında TSL'de öyle bir iş yapar ki

Kadayıf dediğin adam PL'de oynuyor, oranın temposunu öyle ya da böyle kaldırıyor hala. Messi haberi çıksa ona da aynı şeyi söyleyecek misin mesela

Bu arada benim derdim Salah değil, her transfer döneminde çıkan çok üst düzey isimlere ya yaşından ya bir şeyinden kulp bulunuyor. Fabrian Ruiz'e bizde iş yapmaz diyeni de gördüm. Ben doğmamış çocuğa don biçmenin manası olmadığını düşünüyorum. Salah forvet arkasında TSL'de öyle bir iş yapar ki
30+ topçuların alayına karşıyım ben. Yıllık 10-15 milyon domalmaya gerek yok.

Al-Ittihad, transfer donemi acilir acilmaz birinci hedef olarak belirlemis.

Artık temposundan ziyade tecrübe ile iş yapıyor. Muhtemelen bizden haber bekliyor, bizimkiler düşünmüyor. İki maçta da stadyuma ve taraftarlara hayran hayran bakarak geziyordu.

Çok beğensemde bizde olmaz. Okanball ile olmaz. Set oyunu oynayacak, sadece finishing touch olarak kullanacak hoca ile oynar.

Geri
Üst Alt