mohamed salah

Salah’ı mı alacakmışız? Böyle paylaşımlar ile Taraftarı ve oyuncuları rehavete sokmak istiyorlar böylece puan farkını azaltacaklar.

Osimhen tipi transferleri zorlayalım yine yaş olarak ilerlememiş yıldız topçular. Geçen avrupalılar GS de bu konuda gelişme var yaşlı yıldız çöplüğüne çevirmiyorlar artık diye yazı yazmıştı. Salah çok petrol zengini lig transferi olur.

epl tarihinde en iyiler arasına girdi adam, bu yılki serbest düşüşü biraz garip olsa da iz bıraktı.

15 milyon euro maaşla fb alır bu geberiği

Hiç sövmeyin bize gelebilir söyleyeyim.

Çok fazla insandan Dursun Özbek'in U. Çakır misali Salah'a ilgi duyduğunu duydum Youtube'da.

herif 1 hafta önce içimizden geçmemiş gibi mi davranacaz. bence arabistan yapar ama bizde hangi takıma gelirse 2 sene daha ligi kırar.

Zeki topçu lazım, tek başına maçlar alır burada. İmzalatabiliyorsak 1+1 bence muazzam olur.

Sağ kanat forvet ihtiyacımız had safhada iken kaçırmamalı, neyse istediği maaşı hemen verip kapmalıyız 1. sıraya bunu yazarız, Sane, Yunus, Barış, Armando diye gider, Asprilla.da kadroda tutulsun, riske girmeyelim, sakatlık vs sorun oluyor sonra...

Td olarak mı düşünüyorsunuz yoksa futbolcu mu?

Zira bu yaşta topçu hiçbir şekilde alınmamalı…

Salah istenmiyor, şaka gibi. Adam bu sezon Liverpool'da ciddi sorunlar yaşadı. Buna rağmen şu anda 10 gol, 9 asisti var. Bizim Sane efendi daha genç olmasına rağmen bu istatistiğe Süper Lig'de ulaşamıyor. Fazla geçmişe gitmemize gerek yok, geçen sene 34 gol, 23 asist yapmış. Tabii ki, prime dönemi tamamlandı sayılır. Zaten o döneminde kimse alamazdı kolay kolay ama bize gelse çok net iş yapar. 35 yaşında Mertens neler yaptı, gördük. Salah bana göre Messi'nin bir tık altı. Kendisinden bariz üstün diyebileceğimiz taş çatlasa 4-5 futbolcu sayabiliriz.

EPL'ye bayağı damga vurdu adam ama bu sezonki haliyle geçtiğimiz sezonki hali arasındaki fark bile bir şeyler gösteriyor. Suçlayamam da adamın yaşı ilerledi sonuçta. Ama Türkiye'ye gelse çok kısa bir zaman sonra salma ihtimali yüksekmiş gibi intiba veriyor bana. Bir süre sonra artık adamın sakatlıklarından adını bile unutacak noktaya gelme ihtimali de az değil.

Zaten bence Araplar Mısırlı futbolcuyu bırakmazlar. 2-3 yıl yılda 30 milyon Eurosunu alır, keyfine bakar. Boşuna yormayalım kendimizi.

Bizden uzak olsun, Fener'e de gelsin istemem. O kadar da vizyonsuz degildir.

Geri
Üst Alt