mohamed salah

Salah istenmiyor, şaka gibi. Adam bu sezon Liverpool'da ciddi sorunlar yaşadı. Buna rağmen şu anda 10 gol, 9 asisti var. Bizim Sane efendi daha genç olmasına rağmen bu istatistiğe Süper Lig'de ulaşamıyor. Fazla geçmişe gitmemize gerek yok, geçen sene 34 gol, 23 asist yapmış. Tabii ki, prime dönemi tamamlandı sayılır. Zaten o döneminde kimse alamazdı kolay kolay ama bize gelse çok net iş yapar. 35 yaşında Mertens neler yaptı, gördük. Salah bana göre Messi'nin bir tık altı. Kendisinden bariz üstün diyebileceğimiz taş çatlasa 4-5 futbolcu sayabiliriz.
Bari Messi le kiyaslama renktas. komik oluyor

Bari Messi le kiyaslama renktas. komik oluyor
Kıyaslamıyorum. Messi'nin bir tık altı diyorum. Yıllardır yaptıkları ortada. Son yılların en istikrarlı, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde en fazla skor üreten oyunculardan biri Salah. Ronaldo ve Messi'den sonra bu denli istikrarlı ve her sezona damga vuran başka bir oyuncu hatırlamıyorum.

mertens part 2 garantisini bir allahin kulu verebilseydi isterdim kendisini

ama zor yav

Gördüğün her sakallıyı deden sanma derler ya, her 34 yaşındaki bitik yıldızı da Mertens sanmayı bıraksak iyi olur, İlkay da gelip ligi donunda sallayacaktı güya, yerde sürünüyor. Şu tarz işlere artık bulaşmayalım bir zahmet.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde olmaz. Ahı gitmiş vahi kalmış.

Geri
Üst Alt