Molde Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

son defa yunus izleyelim bakalım. ucl formatında fotoğraf çok şık olmuş özlemişiz

Barış'ın fiziği rakip takımda fahri sol bek oynamasına yarıyor. Öne geçersek 2. yarı girer bol bol koşu atar savunma arkasına. Bunun dışında pek de fayda sağlamaz

berkan ve sergio orta sahası ve sağda son zamanlarda katkı sağlayamayan barış yerine yunusun olması mantıklı.Eğer ilk yar önde bitirirsek barış yada tete hamle oyuncusu olarak gayet ideal.Berkan gerekli katkıyı vermezse veya skoru tutmak istersen sergio yerinede kaan alternatifimiz olması da gayet güzek.Vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun .Hadi Aslanlar

Yunus açıkçası BAY'dan daha kreatif bir adam (bence) - her ne kadar son vuruş olayı deli etsede (BAY'da aslında o konuda sıkıntılı). Ben negatif düşünmek istemiyorum yav

Bu kadar kritik bir maça, 25 mil euroluk bir maça bu kadro mu çıkılmalıydı! Geçen yıldan çok daha zayıf bir kadroyla mı çıkılmaludı! Torreira da tuz biber ekti.

Ulan okadar Adam aldık.... 2 Avrupa turu geçmesine rağmen halen hiç bir tanesi ilk11'de yok... Sadece bir tanesi 18'de.
OS transferlerine bile girmiyorum!

Screenshot_20230820_014203.jpg

Son düzenleme:
Deplasman olduğu için Angelinho- Kazımcan değişikliği olabilirdi onun dışında normal kadro. Barış'ın çok fazla üst üste maçı oldu ağrıları için dinlenmesi normal. Tete daha önce maça çıkmış olsaydı o olurdu ama ilk maçı olacağı için uyum sorununu düşündü sanırım.

Güzel kadro ama BAY daha dirençli bir adam iyi olabilirdi rakibe bakarsak.

Geri
Üst Alt