Molde Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Barış oynasa barış kafasızı diyosunuz demirbay oynasa daha önce 11 değil diyosunuz ya her boka bir lafınıx var .

Yenilgi olursa ben dediydim diyip daha rahat çakabilmek için kılıktan kılığa giriyorsunuz.

Yunus baskısız oynayacak iyi oynar diye umuyorum , rakip savunma havadan ve fiziksel sağlam direkt teknik oynayacağız.

şampiyonlar ligi maçlarında türk kuralı varmış gibi davranmasına bi anlam veremiyorum hocaya

Orta sahayı üçlesen kaanla veya demirbayla ama yok, yunusu ilk 11 oynatıp maceraya gir.bakalım nolacak.

Barış' ın ilk 11 çıkmaması normal. Sebebi ne olursa olsun çok kötüydü son maçlarda. Umarım Yunus çok iyi bir maç çıkarır, gidecekse de yüksek moralle gider; en çok onun başarılı olmasını isterim. Bizde olmayacak gibi...

Geçen sezonun ilk maçları bas bas bağırıyorduk, kerem yunus aynı anda olmuyor ikisi de içe doğru oynayan adam diye
Ne zaman yunus yerine rachitsa girdi takım top oynamaya başlamıştı
Ayrıca deplasmanda ve fizikli rakibe karşı Bay olmalıydı bence
Kaç milyon euroluk maç, böyle ani değişiklik olmasa daha iyiydi, üstelik verim vermediği daha önce görülmüş bir şekle
Umarım geçen sezonki gibi olmaz ve güzel bir skorla döneriz

Üçlü oynuyor rakip. Savunmaya çekildiklerinde beşli defans hattı oluşacak. Bu savunmaya karşı içe kat eden kanatlar daha mantıklı. Uygulaması nasıl olur bilemem tabi.

21:45 olsaydı lan 15 dk bile uzun geliyor anasını satayım.

Geri
Üst Alt