Monaco, Al-Musrati'yi Satın Alma Opsiyonuyla Kiraladı

Kiralık. Herhalde almazlar bonservisini. O kadar da değildir
Seksenler Olamaz GIF by TRT
Sonuçta ihtimal yav denk gelip 2 ay top oynasa alırlar. Ndour mesela neyi vardı da 10 milyona transfer yaptı hadi bjk tocpusu değildi de yine anormal. O ndour bizde olsa maaşını ödeyip, Olympiakos'a filan giderdi

Suna bak yav bitik bjknin orta sahaları 10 milyona gidiyor. Lan dalga mı geciyorsunuz ya valla şimdi bizim Toreira'yi geçtim Sara'ya teklif gelse 15 milyon filan verirler o kadar iyi oynamasına ve zaten 20 milyona almamıza rağmen bu nasıl iş yav
15 e aldılar musratiyi

suan satamadılar ellerındekı 2. iş yapan ortasahayı 1m € kiraladılar sadece

bu iş leminaya gireceklerini gösteriyor

Güle güle gitsin Melih 31 yasinda adama 5 milyon pound bonservis istiyorlar ve yüklü maaş
Ortaya yaşlı değil genc scout transferden yanayım para gence verilmeli bence
Benim anlamadığım bu Bjk niye aynı hataları tekrar yapıyor. Bu adamların yapılanmaya gitmesi lazım değil mi? Gelen başkanları da öyle söylemişti. Kiralık+ opsiyonlu yaşları belirli kalibrenin üzerinde olmayan oyuncu alıp yazın asıl transferleri yapacaklardı kiralıklardan tutan olursa da bonservisini alacaklardı ki mantıklı olanda buydu. Değişik işlerdeler ki Kuzey liglerine bu kadar hakim adamlar getirmişken oraya girmemeleri salaklık bence. Daniel Svensson mesela 6 no kullanırsın sol bekini yedekler gibi.

Aha işte Leminayi kandırma yolunu da buldular ilk 11 garantisi verecekler. GS ye gitme orda oynayamazsin diyecekler.

okan hoca faktörü yüzünden kesin oynar ben de diyemiyorum bu arada.
Bir transfer zaten ilk 11 garantisi istiyorsa ondan uzak dururum. Forma rekabetine gireceksin iyiysen zaten ilk 11 olacaksın. Yoksa kötü oynayınca bana ilk 11 garantisi verdiniz şeyini çekersin yoksa. Özellikle belirli yaşın üstündeyse.

Bir transfer zaten ilk 11 garantisi istiyorsa ondan uzak dururum. Forma rekabetine gireceksin iyiysen zaten ilk 11 olacaksın. Yoksa kötü oynayınca bana ilk 11 garantisi verdiniz şeyini çekersin yoksa. Özellikle belirli yaşın üstündeyse.
haklsıın, o bakış açısıyla demiyorum ama .

adam sevildiğim camia diye geldi - okan hoca ortasahayı 3 ler mi emin olamıyorum - bats gibi yedeğe düşsünde istemem.

performans işlerinden bağımsız.

Lemina işi hocada bitiyor bence kısaca "gelsin" dediği anda olur - ama beklerse koç sponsorluğunda bjkye gider - taraftar delirir.

haklsıın, o bakış açısıyla demiyorum ama .

adam sevildiğim camia diye geldi - okan hoca ortasahayı 3 ler mi emin olamıyorum - bats gibi yedeğe düşsünde istemem.

performans işlerinden bağımsız.

Lemina işi hocada bitiyor bence kısaca "gelsin" dediği anda olur - ama beklerse koç sponsorluğunda bjkye gider - taraftar delirir.
Orta saha alma fikri olmasaydı teklif yapıldı haberleri de yalan olurdu. Şimdi orta saha isimleri çıktığına göre belli ki orta saha istenmeye başlanmış o yüzden Lemina gelir bence. Başka bir isimi alamayız çünkü Lovric falan bonservisi yüksek isim. Belki İsmael Kone'yi alabilriz ki o zamanda kızamam ben yaş olarak falan daha uygun çünkü.

Orta saha alma fikri olmasaydı teklif yapıldı haberleri de yalan olurdu. Şimdi orta saha isimleri çıktığına göre belli ki orta saha istenmeye başlanmış o yüzden Lemina gelir bence. Başka bir isimi alamayız çünkü Lovric falan bonservisi yüksek isim. Belki İsmael Kone'yi alabilriz ki o zamanda kızamam ben yaş olarak falan daha uygun çünkü.
15 tane adam bile olsa havuzda maliyet vs yüzünden zaten en rahat kolay banko isim Lemina.

EPL de varlıkta gösterdi adam - bu sezon takip etmedim gerçi hiç.

adaptasyon sorunu yok.

dediğim gibi Morata bize 3 5 gün kazandırır rahatlığında olur yönetim , olacak işler çok belli.

Güle güle gitsin Melih 31 yasinda adama 5 milyon pound bonservis istiyorlar ve yüklü maaş
Ortaya yaşlı değil genc scout transferden yanayım para gence verilmeli bence
genc scout transferi 6 ayda biter bu yonetimle. cingene pazarligiyla 10m istenen oyuncuya 9 teklif eder kacirir sonra telasla 20m euroya transfer yapariz

ali koc biz leminayi almayalim diye bunlara arka cikmadiysa ben de birsey bilmiyorum

Monaco teknik heyeti medikal testlerden geçemedi.

Geri
Üst Alt