Monaco, Sinan Gümüş'ü İstiyor!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
sinan-640.jpg

Galatasaray'ın gözdesi, Çaykur Rizespor kupa maçında attığı sprintle olay olurken; hedefini belirledi: EURO 2016...

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'ün davetini reddeden ve yaptığı açıklamalarda, "Terim'den teklif bekliyorum" diyen Sinan Gümüş, kalan 3 lig ve kupa finalinde yeniden ocak-şubat ayındaki formuna kavuşup, Fransa kadrosuna girmek istiyor.

Terim'in radarındaki yıldız, iki maç cezası olan Gökhan Töre'nin yerine göz koyarken Muslera'dan aldığı topla 50 metre sprint atıp kendini aşırı zorlamıştı. Bu isteğin altında finallerin yattığı ortaya çıktı.

MONACO PEŞİNDE!

G.Saray'da 2. sezonunu geçiren ve 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki forveti Fransız devi Monaco izliyor. Bu transferle ilgili Sinan Gümüş, "Menajerim Ersin Akan ile her gün iletişim halindeyim. Her zaman bana sadece sahadaki işime odaklanmam gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak bunlar sergilediğim performansın kabul görmesidir. Daha çok çalışıp formumu artıracağım" ifadesini kullandı.

Mynet

Moderatör tarafında düzenlendi:
8 milyona cakalim

Baska kapiya nas nas.

yinemi geldi bunlar. 40 mio lan size 40. Okadar paraniz var

60 milyon euro lan bunlar batmıştı değil mi. Kapımıza gelmeyin çok pis küfrederiz.

Dursundan beklenen hamle Sinanı 5 e Monaco ya vermesidir.

dursun defolsun, ünal gelsin, satmayalım, yanına adam alalım

Sinan'ı satanı bizde satarız !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 milyon euro + dumankayadan 10 daire + garentadan kiralık 20 tane araba

dursun başgan daha aşağısını asla kabul etmez

Bu arada Yasini gondermek lazim Monacoya. 3 milyon euro

sinanda giderse forumdan süresiz banlayın beni ! buna dayanamam artık

74 milyon euro + 4 futbolcu + 15 yillik arap sponsorlugu

Geri
Üst Alt