Monaco'nun Sahibinden Eski Eşine Servet

Allah´in beyinsizi.insan en azindan bir evlilik anlasmasi yapar.insan esek olunca semer vuran cok olurmus...

Vallah o karıyı vurdurur yedirtmezdim o parayı

Vuracak adama verirdim

yuh şaka gibi boşanmam daha iyi dursun nikahımda ölene kadar beklerim :D

Hadi para kaybetdi ama hala Zengin

Sen akıllısında kac paran var ?

seni tarticak kadar var Allah´a sükür..bizim oralarda erkeklere para gösterilmez ögretmediler mi sana?kimlere gösterildigini ögrensen iyi olur..bu avukatlik sevdan nerden geliyor cok merak ettim dogrusu..

Adam zaten kazığı yemiş bir de siz vurmayın.

seni tarticak kadar var Allah´a sükür..bizim oralarda erkeklere para gösterilmez ögretmediler mi sana?kimlere gösterildigini ögrensen iyi olur..bu avukatlik sevdan nerden geliyor cok merak ettim dogrusu..

Erkeklere mi kadınlara mi para gösterilmez?

* LG G2 Tapatalk *

O kadar param olsa ne evlenicem, saray tutar içine her türlü sarışın esmer Asyalı Latin her çeşitten doldururdum.

Adamın durumunda boşanmaz bütün parayı yerdim, dünyayı gezerken kim bulacak beni.

Neyse ki buradakilerin parası yok. Ya kadını tek kuruş vermeden yollardınız ya da öldürürdünüz.

Erkeklere mi kadınlara mi para gösterilmez? Senin orda yasadin bölgede erkekler cok mu paragöz

* LG G2 Tapatalk *

bu yasa gelmisin ve halen kimlere para gösterilmiyecegini ögrenememisin aslanim...o para gösterilenler günün 24 saatini bacaklari acik geziyor!!!

Geri
Üst Alt