Monaco'nun Sahibinden Eski Eşine Servet

bu yasa gelmisin ve halen kimlere para gösterilmiyecegini ögrenememisin aslanim...o para gösterilenler günün 24 saatini bacaklari acik geziyor!!!

Yürü be Gökhan :D

24 saat bacakları acik olanlar hakkinda bilgin var gibi baya

Evlilige bi evlilik anlasma ile baslarsan komple evlilik güvensizlik üstünde kurulmus olur

aziz olsa bu karari tanimiyorum deyip konuyu kapatirdi.

Yürü be Gökhan :D

24 saat bacakları acik olanlar hakkinda bilgin var gibi baya

Evlilige bi evlilik anlasma ile baslarsan komple evlilik güvensizlik üstünde kurulmus olur

bana bak cocuk ilk "yasa kral gökhan"yazip sonra degisitrip bu sacmaliklara yaziyorsun..benim pek bilgim yok ama senin gibilerine öyle bir yerde rahatca is bulunur..bu seviyesiz cevaplarini gördükten sonra oralara yakisirsin diye düsünmeden edemedim...;)

Adamın 30 yıllık karısı ne evlilik sözleşmesinden bahse diyorsunuz bence gayet doğal mahkeme kararı ha dayının çevresi geniştir eski eşine red edemeyeceği bir teklif sunar ablada bunu kabul eder 200-300 milyon euroya olay tatlıya bağlanır.

işin daha acı tarafı adamın kazandığı o paraları ablamız çatır çatır başka erkeklerle yiyecek :D

bana bak cocuk ilk "yasa kral gökhan"yazip sonra degisitrip bu sacmaliklara yaziyorsun..benim pek bilgim yok ama senin gibilerine öyle bir yerde rahatca is bulunur..bu seviyesiz cevaplarini gördükten sonra oralara yakisirsin diye düsünmeden edemedim...;)

Yaşa Kral Gökhan

Sen ögret biz pesinden koşalım

Dunya kadar mali var findik kadar akli yok ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt