Mönchengladbach Sportif Direktörü: "Bize herhangi bir teklif ulaşmadı"

Teklifi Ptt Kargo'yla mı gönderdiniz Allahsızlar.

Nedense bunların kulüp isletirken tavırlarını, birbirleri hakkındaki düşüncelerini sanki oradaymış gibi kafamda canlandırabiliyorum. Hepsi dursunla kapı arkalarında taşak geciyor, sovuyor. Hepsi ben olmasam kulüp batar havasında, dursunun karşısında abi abi başkan başkan diye geziniyorlar. Dursunda salağa yatıp hepsine gaz veriyor, yetki veriyor, hesap sormuyor. Arkadan işini yürütüyor, abilerinin sözünü dinliyor takımın menfaatine ya da değil farketmez. Sırf aferin densin diye utkucan fmden bulduğu bu herifi önermiştir incelemeden, hem gladbachta hem sözleşmesi bitiyor, adı can Türk statüsünde de oynatiriz bı yoklayalim demiştir, diğer yönetici yiyici bir menajer bozuntusundan telefonunu bulmuştur, kimseye haber vermeden aramış, ardından WhatsApp grubuna mesaj atmıştır su çocuğu alıyoruz yağlayın ballayin diye. Çocukta saf, gelmiştir Türkiye'ye. Allah bilir o yoneticide transferden sorumlu değildir, sırf bende oyuncu buldum dursun ağabey hemde beleş demek için yapmistir

Fener almış diyorlar sosyal medyada, ne kadar doğru bilmiyorum.

Simitçi istifa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kavukçu bunu üç gün boyunca gezdirdi tozdurdu bol bol simit yedirdi ve en sonunda teröristlere kaptırdı.

Bu adamin sozlesmesi varmiydi ? Yani kulubyle bonservis anlaşmadan oyuncu getirelemez

Bide youtube dan baktim baya, nasil bir futbolcu diye. Simitci rezil etti yine herseyi.

Geri
Üst Alt