Montella: “Bugünkü galibiyet, 1000 tane zafere denk oldu“

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1782449400452.webp

Montella: “Bugünkü galibiyet, 1000 tane zafere denk oldu."

Montella: "Biz ne yaptığını bilen bir takım olmasaydık, biz bu maçı çeviremezdik. Futbolcularımın hiçbir zaman bu kadar spesifik saldırıları hak ettiğini düşünmüyorum. O yüzden bu galibiyeti aldıkları için mutlu oldum. Futbolcularımız ve başkanımız bunu hak etmiyordu."

Montella: "İlk maçta top direkten içeri girebilirdi ama dışarı gitmeyi tercih etti. İkinci maçta da benzer şeyler. Enstantane oyunu bu... Daha farklı şeyler olabilirdi ama durum bu!"

Montella: "Hem futbolcularımız hem de başkanımız için çok mutlu oldum. Bu galibiyeti almak çok önemliydi. Herkes duygusallaştı, ben de.. Onurumuzla veda etmemiz gerekiyordu. Bunu başardığımız için mutluyuz."

- “Kamp merkezi için haberler ve eleştiriler var. Olumsuz anlamda etkilendiniz mi?"

Montella: "İdeal koşullar içinde olmadık ama anlık olarak adapte olmamız gerekiyordu. Kasım'da elemelerden çıksaydık, farklı olurdu. Mart sonu ve Nisan başında Dünya Kupası'na katılmayı garantiledik. Kısa sürede bu organizasyonları yapmak mümkün gözükmüyordu. Anlık bir şekilde adapte olmamız lazımdı. Kimse kısa sürelerden dolayı kamp yerini değiştiremedi. Eleştiriler yapıldı ve takımın üstünde farklı baskı oluşturuldu! Daha farklı olabilirdi her şey."
"Turnuvadan ne ders çıkardınız? Bir sonraki turnuvada takım yanında psikolog olmasını düşünecek misiniz?"

Montella: "Ben psikolog değilim. Takımın psikoloğa ihtiyacı yok, ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Bir daha Dünya Kupası için 24 yıl beklemeyeceğiz."​

Dunya kupasini kil payi kacirmisiz vay be.

En iyi dordunculuk gercekten talihsizlik

Tencere kapak olmuşlar biricik başkanları ile. Sistem yalakaları seviyor tabi.

Senden bi bok olmaz Nutella, klasik siyasetin suyuna giden profilsin fazlan yok ,futbol olarakta boş olduğunu görmüş olduk

Holley be yaaaa!!! Galip gelmisiz!!

Allahim bu ne büyük bir mutluluk böyle??

Geri
Üst Alt