- 16 Haziran 2010
- 190.916
- 133.684
- 6.478
Sen haberleri takip etmiyor musun?Bertugu aldı mı bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen haberleri takip etmiyor musun?Bertugu aldı mı bari
Ben seni takip ediyorum admirim.Sen haberleri takip etmiyor musun?
Sanane lan git danimarka forumlarında takıldaha turnuva baslamadan yangin basladi yav valla![]()
semih güler son yıllarda izlediğim en kötü stoperlerden biri olabilir.Samet salaginin ne işi var milli takımda kim formdaysa onu oynatirsin. Bertug milli takımda ama can uzun çıkartılıyor. Ads Semih neden kadroda yok samet daha iyi bı sezon mu geçirdi ? Komisyoncu kamil
Zamanında benzer şeyleri mesut İlkay flan da yaşadı adam yerine koymadilar. ülkece en büyük sorunumuz bu bir b.k değiliz ama kibrimizden geçilmiyor.Kadroda bir problem olduğunu düşünmüyorum millet eleştirecek yer arıyor, Can Uzun kim abi 18 yaşında çocuk sanırsın milli takımın gediklisi..
Samet'den kötü mü ?semih güler son yıllarda izlediğim en kötü stoperlerden biri olabilir.
samet adsde kraldı, bunun 3 gömlek üstüydüSamet'den kötü mü ?
Yok aga ya o zaman da Samet leş atıyordu hatta fener sağlam kazık yedi Semih varken daha kötüsünü aldılar diye makarası dönüyordu.samet adsde kraldı, bunun 3 gömlek üstüydü
alakası yok yav , samete uçuyor kaçıyor demiyoruz da semihin esamesi okunmuyordu o zamanlar. hele şimdi daha da hantallaşmış, ne pozisyon alabiliyor ne oyun okuyabiliyor. samet adsde olduğu dönemde çoğu parametrede ilk 5teydi hep.Yok aga ya o zaman da Samet leş atıyordu hatta fener sağlam kazık yedi Semih varken daha kötüsünü aldılar diye makarası dönüyordu.
Ya bende semihe Ramos demiyorum zaten bende beğenmiyorum. Leş herifin biri Demek istedigim Samet alınıyorsa Semih veya Rize'de ki çocukta alınabilirdi yani sametten daha iyi durumda ikiside . Fatih hocam'dan dolayı maçını izlemek zorunda kaldım kanser olmuştum mal değneği pozisyon hatası yapıyor oyun içinde çok uyuyor bal ligi topçusu gibi takılıyordu. Neyse ya konuştuğumuz kelimelere değmez Samet kim Semih kimalakası yok yav , samete uçuyor kaçıyor demiyoruz da semihin esamesi okunmuyordu o zamanlar. hele şimdi daha da hantallaşmış, ne pozisyon alabiliyor ne oyun okuyabiliyor. samet adsde olduğu dönemde çoğu parametrede ilk 5teydi hep.