Montella: "Sadece istatistiklere dikkat etseydik İtalya, Serie B’de bu sezon 20 gol atan Tutino'yu kadroya katardı"

SerieB örneğini bilerek veriyor. Can Bundesliga 2'de o istatistikleri yaptığı için güya küçümsüyor. Bir sezon boyunca bir bok yapamamis Bertug yerine ben Can'in olması gerektiğini ve kendisine haksızlık edildiğini düşünüyorum. + Olarak bu çocuğu ikna ederken euro 24 kozunu da kesin kullandık. Şimdi ilerde TR yi seçecek çocuklar nah seçer zaten milli takımda kayırma var der geçerler

Atino'nla Tutino'n iyi olacak hocam.

Grupta eleniriz diye düşünüyorum ama 3 beraberlik ile bir üst tura atabilirsek farklı şeyler de olabilir.

27 yasinda potansiyeli kalmayan biriyle 18 yasindaki gencoyu bir tutuyor. hadi lan oradan

Kadroda bir problem olduğunu düşünmüyorum millet eleştirecek yer arıyor, Can Uzun kim abi 18 yaşında çocuk sanırsın milli takımın gediklisi..

Bazi isimleri görünce Can Uzun'u bu kadroya almamak 100% haksizliktir.

Samet salaginin ne işi var milli takımda kim formdaysa onu oynatirsin. Bertug milli takımda ama can uzun çıkartılıyor. Ads Semih neden kadroda yok samet daha iyi bı sezon mu geçirdi ? Komisyoncu kamil

can uzun için eleştiri mi yapılır, kim alınacak santrafora hadi söyleyin bakalım, sanki über yetenek büyük wonderkid yeni messiyi kadroya almadık.

Samet salaginin ne işi var milli takımda kim formdaysa onu oynatirsin. Bertug milli takımda ama can uzun çıkartılıyor. Ads Semih neden kadroda yok samet daha iyi bı sezon mu geçirdi ? Komisyoncu kamil
semih güler son yıllarda izlediğim en kötü stoperlerden biri olabilir.

Kadroda bir problem olduğunu düşünmüyorum millet eleştirecek yer arıyor, Can Uzun kim abi 18 yaşında çocuk sanırsın milli takımın gediklisi..
Zamanında benzer şeyleri mesut İlkay flan da yaşadı adam yerine koymadilar. ülkece en büyük sorunumuz bu bir b.k değiliz ama kibrimizden geçilmiyor.

Yok aga ya o zaman da Samet leş atıyordu hatta fener sağlam kazık yedi Semih varken daha kötüsünü aldılar diye makarası dönüyordu.
alakası yok yav , samete uçuyor kaçıyor demiyoruz da semihin esamesi okunmuyordu o zamanlar. hele şimdi daha da hantallaşmış, ne pozisyon alabiliyor ne oyun okuyabiliyor. samet adsde olduğu dönemde çoğu parametrede ilk 5teydi hep.

alakası yok yav , samete uçuyor kaçıyor demiyoruz da semihin esamesi okunmuyordu o zamanlar. hele şimdi daha da hantallaşmış, ne pozisyon alabiliyor ne oyun okuyabiliyor. samet adsde olduğu dönemde çoğu parametrede ilk 5teydi hep.
Ya bende semihe Ramos demiyorum zaten bende beğenmiyorum. Leş herifin biri Demek istedigim Samet alınıyorsa Semih veya Rize'de ki çocukta alınabilirdi yani sametten daha iyi durumda ikiside . Fatih hocam'dan dolayı maçını izlemek zorunda kaldım kanser olmuştum mal değneği pozisyon hatası yapıyor oyun içinde çok uyuyor bal ligi topçusu gibi takılıyordu. Neyse ya konuştuğumuz kelimelere değmez Samet kim Semih kim

Geri
Üst Alt