- 16 Haziran 2010
- 208.989
- 162.607
- 6.838
Montella: 'Taraftarlarımız için çok üzgünüz. Yüreğimizle sahaya çıkıyoruz. Futbolcuları suçlamanın bir manası yok. Kimsenin suçu yok. Ben bile sahada yüreğimle mücadele ediyorum."
Montella: “Uluslar Ligi A kategorisinde oynamak ayrıcalıktır, ceza değildir. Şu anda bu seviye için deneyim kazanıyoruz. Biz kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz!"
Montella: "Zihniyet olarak sadece İtalya maçının ilk yarısını hatalı yaptığımızı düşünüyorum şu ana kadar."
Montella: "Takımımız tamamıyla birliktelik içinde. Tabii ki de eksiklerimiz var. Yani orada onların eksikliği çok hissediliyor; Hakan gibi, Kenan gibi, Orkun gibi biliyorsunuz onlar eksik.Ayrıca Mert Müldür'ün de eksikliği önemli bizim için. Biliyorsunuz ki genelde hani belki de ilk 11'de en çok başlayan futbolculardan bir tanesi kendisi de."
Montella: "Eleştirilere kulak asmak istemiyorum. 24 sene sonra Dünya Kupası'na bu futbolcularla gittik. A Ligi'ne bu futbolcularla yükseldik. Avrupa Şampiyonası'na bu futbolcularla gittik. Şu anda 3 günde bir maç oynayarak kendimizi tartıyoruz. Eksiklerimizi, geliştirmemiz gereken yönlerimizi görüyoruz. Bu bir hazırlık süreci bizim için."
Montella: "Aslında ben takımımızın sonuna kadar denediğine ve mücadele verdiğine inanıyorum. Birçok fırsatı yarattık aslında. Eşdeğerde bir maç oynadık rakibimizle. Hatta rakip ceza sahasında biz 40 kere buluştuk, rakiplerimiz de 26 kez buluştu.Maalesef futbolda gol atamadığınızda ve rakipler attığında sonuç istediğiniz gibi olmuyor."
Montella: "Beklentileri sadece çok yükselttik son üç senemizle. Taraftarımızın şu anda tabii ki de memnun olmamaları çok doğal. Ama sadece şunu söyleyebilirim net bir şekilde: Çok motiveyim ve her zamankinden daha çok çalışmaya tabii ki de hazırım. Çünkü ben futbolu iyi bilirim. Biliyorsunuz, hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız. Konsantrasyonumuz tamamıyla oynayacağımız bütün maçlarda; herhangi bir başka bir şey düşünmüyorum."