Montella: "Teknik kapasiteyi düşürüp fiziksel kapasitemizi artırabilirdik ama bu benim futbol felseme aykırı"

rahmetli mustafa cengiz'in 'galatasaray felsefe kulubu degil futbol kulubu' lafını hatırladım

Yemeyi başarırlarsa Sergen yada İsmail Kartal'ı getirecekler diye düşünüyorum.
İsmail Kartal olur gibi geliyor eğer Sergen gelirse ülkelere maç izlemeye giderken yanlışlıkla stad yerine club yollarına düşer.

Hele Ukrayna, Polonya, Norveç, İsveç vs özelinde stadın yolunu bile bulamayabilir.

1014431_10151580499283246_1506839359_n.webp

Doğru söylüyor adam millet bilmiş bilmiş konuşuyor her yerde..

Karadağ,Belarus,Bulgaristan gibi takimlar bir dönemin moldovasi gibi özellikle iç sahada sorun çıkarabilen takımlar...San marino,andorra değil bunlar..İyi kötü geride durmasını bilen,çıkabilen takımlar.. Bu karadag 2 sene önce elemelerde 2-0 dan 2-2 yapıp hem bizden hem de hollanda dan puan almıştı.. Zemin de rezalet olunca zaten maç iyice ortaya geldi..Önemli eksikler de vardı..

Çok ozguven kıran bir maç oldu ama yıllar sonra güven veren bir milli takım ve hoca var bunu bir iş kazası gibi gorup yola devam etmek lazım.. Zaten montella giderse yerine gelecek adamlar ya terim gibi artık emekliliği gelmis hocalar ya da sergen,avcı gibi yetersiz adamlar olacak..

Iki sene once sampiyonluk macinda city geriye dusmustu ilkayi forvete gonderip sagdan soldan orta acip iki gol atti adamlar

Guardiola gibi hoca sagdan soldan orta actirtti
15 dakika golleri buldu geri sistemine dondu savunmayi saglama alacak adamlari oyuna aldi

Sen kimsin italyan copu demirspordan baska kariyerin mi var herhangi bir basarin mi var ?

Bu tip egolu kendini bir halt sanan ama hic birsey olmayan hocalardan nefret ediyorum

Okan hocaya tekrar saygi duydum adam neleri esnetiyor

Maç izlemedim ne yapmak istediğini anlamadım

Mağlupken Okay'ı çıkarıp İsmaili almandan anlamıştık felsefeni

son turnuvada ceyrek final oynatmıs td hazırlık macı kaybetti diye gonderilmez. devam edecek.

5 maçta tek gol atmış Karadağ'dan gol yemeyecektin Hoca Efendi.. Yapacağın tek şey buydu.. Sen tuttun 3 tane yedin.

Daha hala kalmış utanmadan felsefeden, zeminden bahsediyorsun..

Uzun lig maratonunda dedikleri olabilir. Ama senede 3 5 maç yapan milli takımlar için bazı maçlarda sonuç odaklı oynamak mantıklıdır. Sonuçta telafisi olmayan bir maçtı. Böyle ağır bir zeminde teknik kapasite yükseltecem diye (fiziki direnç ile ayakta duran rakibe karşı) takımı eksik oynatmak mantıklı değil.

Kadronun kalitesi zannedilen gibi değil gerçekten. Önde yıldız oyuncular var ama özellikle bu sakatlıklarla beraber çok zor bu takımın hayal ettiğimiz oyunu oynaması.

Tamamen dürüst olmak gerekirse Türkiye milli takımı özelinde İsmail eagle veya Sergen kendisinden 5 gömlek daha iyi top oynatır.

Tamamen dürüst olmak gerekirse Türkiye milli takımı özelinde İsmail eagle veya Sergen kendisinden 5 gömlek daha iyi top oynatır.
Milli takımın kuru sıkı hocalara ihtiyacı yok. Uzun zaman sonra ilk kez kulüp takımı gibi bir hüviyete soktu takımı Montella.

Gol lazımken samet ve mert degişikliğinin izahı yok

Geri
Üst Alt