Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
önce 1 verdim sonra yorumları okudum bota düşmesin diye 2'ye düzelttim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moon Knight karakterinden insanların beklentisini fazlasıyla karşılayan bir başlangıç yaptığı için sevildi. Karakterin oluşumunu izleyeceğiz bu dizide. 6 bölümlük bir dizi zaten. İlk bölüm için çekim açıları olsun, karakterin olaylara tepkisini bize yansıtması olsun Oscar'ın performansı olsun bence oldukça başarılı bir açılış yaptı. Karakterin ne olduğu zaten biliniyor, bunu ekranlara aktarma konusunda ne kadar başarılı olacakları önemli. Yoksa belirli bir tür üzerine sıfırdan kurulan yapım değil Moon Knight. İlk bölüm bekleyenler oldukça tatmin etti bu sebeple. Bence Marvel açısından dizileri arasında en iyi ilk bölümü bu dizi ile yaptılar.Nesini beğenmişler anlamadım, komedi desen değil, aksiyon desen değil, korku gerilim desen hiç değil, resmen saçma bir dizi ilk bölüm açısından.
biraz daha gayret gosterelimBoş zamanım oldukça vpn le hesap açıp 3-4 veriyorum puan olarak. O yalanlardan oluşan sözde ermeni olaylarını kimse soykırım statüsüne sokmaya çalışmasın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dalga geçmek kolay adamlar bizim tarihimizle dalga geçiyor holocoust la ermenilerin palavralarını bir tutuyor.Tabi sen ermeni isen ona bişey diyemem reis kime neye inanmak istiyor isen inanabilirsin özgürlük budur.