Mor Forma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 forma yapacaksan 1 parçalı 1 çubuklu birde alternatif beyaz forma bu şekilde yapsalar çok güzel olurdu.

Son zamanlarda boğaza kadar iliklenmiş tshirtler, gömlekler moda iken formayı da trendlere uygun yapmışlar. Bence harikulade olmuş. Rengi ve tarzı çok güzel. Nike tan gördüğüm bizim için yapmış olduğu en iyi forma bence. Parçalı dışında.

Bu seneki formalar içinde en iyisi mor denebilir ama ben geçen seneki parçalıyı alacağım, her ne kadar bisiklet yaka sevemesemde.

bence harika ama bugün maça parçalıyla çıkalım

Beyaz mı yoksa bu mu daha iyi karar veremedim. Böyle yakalı kıyafetleri genelde sevmem ama mor formada şık durmuş.

Mor güzel ama farklı renkleri deneyebilirdik yeşilin tonları, turuncu, gri vs.

SAKA MI YAPIYORLAR ???
GS`ya BU KÖTÜLÜGÜ YAPAN KIM ???
BIR FENERLIYE BU GÖREVI VERSEN ODA YA MOR YA PEMBE SECER.
NITEKIM IKI RENGIMIZDE OLDU GECMISTE !
VE SIMDI YINE MOR GELDI !

galatasaray-dan-sampiyonlar-ligi-ne-ozel-yeni-forma-4779630.Jpeg

EY GALATASARAY YÖNETIMI !
BIZIM ASLANLAR GIBI SARI RENGIMIZ YOK MU VAR !
CL ICIN ÖZEL BIR FORMA MI YAPACAKSINIZ ???
O ZAMAN YAPIN SÖYLE GÜZEL, ALIMLI, KOMPLE "SARI" FORMA !
O ZAMAN HEM TARAFTAR HEMDE KULÜP MEMNUN KALIR !!!
senin kafandami var kardes gayet guzel olmus forma

mukemmel bir forma, keske real in bu seneki formasi gibi olsa idi..
ne kadar dir dir eden var yahuu.. Zaten sari kirmizi forman var. ne bekliyorsunuz. 3 tane sari kirmizili formami yapsinlar.

Ben de severim mor rengi, formada da guzel duruyor. Ha gerek yok kirmizi ve saridan sasmayalim dersin anlarim da bu nasil sav birader

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Kaleci forması almayacak olsam bunu alırdım bu seneki en güzel formamız bence

Ben 3. formalarin değişik tarz olmasına karşı değilim bazı insanlarda farklılık ister mesela bayan taraftarlar real madride pembe forma çıkardı bu pazarlama stratejisi ama her takımın birinci forması standart olmasi gerekir biz parcalidan vazgecmeyecektik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elin Real Madrid i filan her renk kullaniyor, Barcelona gördügüm en parlak neon sarisi kullaniyor problem olmuyor, biz bi baska renk giyince adam olmuyoruz. Hala kafa olarak 1910 da siniz

Güzel forma. Mor favori renklerimdendir. Ayrıntıları da hoşuma gitti. 2010/11'dekinden güzel olmuş.

Mor rengine karşı neden böylesiniz? Kadın rengi falan diye geçiyor da bizim mi haberimiz yok? Saçmalamayın artık Allah aşkına. Çok şık bir forma olmuş işte.:38573:

İşin gücün yok mu aga.

I am the one who knocks!

Bence güzel bir forma benim forma almayan arkadaşım var özellikle mor formayı beğenip alıcağını söyledi önceki mor formayı almamıştı bunu alacak mor rengini kadın erkek rengi gibi yorumlamak saçma bence Palermo'nun rengi pembe hiç bir sıkıntı yaptıklarını görmedim gerçi yapsalarda mafya şehri olduğu için yapanlar sıkıntı yaşıyabilir :D Ayrıca kadınlarla bu tür formalara rehavet gösteriyor bence konuya bir kilit iyi gelir :D Ha daha öncede dediğim gibi kafamdaki forma tasarımı bence Barcelona'nın 2011-2012 senesindeki 3. forması bence bize yakışır ama çalıntı olur gibi biraz onu sarıdan turuncu değilde koyu kırmızıya doğru yapabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt