GSC Haber Morata, İstanbul'a Geldi

artı :
+ yay ciavrına çıkp top alabiliyor , topla ayağına nispeten hakim gibi
+ en çok ihtiyacımız olan bağlantıyı kurabilir, sara ve osimheni daha ofansif katkıya itebilir
+ sezon sonu osi gidip icardi kalırsa , alışmış ve oturmuş bir ofansif organizasyonla yaza gireriz

eksi:
- çok çabuk adapte olması lazım
- beklenti büyük, sabır lazım(taraftarda pek yok)

böyle bakıyorum bu işe ben.

artı :
+ yay ciavrına çıkp top alabiliyor , topla ayağına nispeten hakim gibi
+ en çok ihtiyacımız olan bağlantıyı kurabilir, sara ve osimheni daha ofansif katkıya itebilir
+ sezon sonu osi gidip icardi kalırsa , alışmış ve oturmuş bir ofansif organizasyonla yaza gireriz

eksi:
- çok çabuk adapte olması lazım
- beklenti büyük, sabır lazım(taraftarda pek yok)

böyle bakıyorum bu işe ben.
ispanyol topcu sever misin

takip eden mutlaka olmuştur - 25 maçta süre almış , nasıl etki etti acaba oyuna

@Ata B. Oğuz MOR ATA olarak senin renk ve isminle özdeşleşiyor bu arada

ispanyol topcu sever misin
ispanyol futbolunun batmasını isteyen biriyim ama kabiliyetli işler çıkardıkları faktörü asla inkar edilemez.

sadece arjantinli topçu oldu mu hep oynasın isterim - diğerleri iyi kötü aynı bakarım araplar/kuzey afrikalılar haricinde

yerimizi alalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
ispanyol futbolunun batmasını isteyen biriyim ama kabiliyetli işler çıkardıkları faktörü asla inkar edilemez.

sadece arjantinli topçu oldu mu hep oynasın isterim - diğerleri iyi kötü aynı bakarım araplar/kuzey afrikalılar haricinde

guzel kariyeri var , ben biraz kazma diyordum hep izledigim takimlarda ama tabi bizim seviyemizde ve ligimizde farki koyar insallah.

1738480866054.webp

Niye forvet alıyoruz diye konuşanlar var. Sezon sonu Osimhen gidince elinde Bats ve 1 sezondur top oynamayan Icardi kalacak. Ayrıca şu anda da gol yollarında sıkıntı yaşıyorsun.. Son haftalarda attığın gollerin çoğu penaltıdan.

Niye forvet alıyoruz diye konuşanlar var. Sezon sonu Osimhen gidince elinde Bats ve 1 sezondur top oynamayan Icardi kalacak. Ayrıca şu anda da gol yollarında sıkıntı yaşıyorsun.. Son haftalarda attığın gollerin çoğu penaltıdan.
Bats anında defedilmeli

icardi (umarım) kalacak , %100 kalır diyemiyorum maalesef ama ... morata icardi + altyapıdan bir koçero tam bunların arasında gelişebilecek pozisyon. bats gibi pahalı kulübeye mahkum adama ihtiyacımız yok .

dediğin gibi Osi işi bence de olmayacak o yzüden morata önümüzdeki sezon için olumlu hamle.

Reiss yap şovunu
images

Geri
Üst Alt