GSC Haber Morata'dan Veda Mesajı

Osimhen transferi sorun yasanip olmasaydi, morata da problem cikarsaydi cok zor denklemlerdeydik simdi.

Morata hemen como isini halletmedigimizden yonetime sallamis biraz.

"Doping yapiyorlar, zorluyorlar"lardan iyidir boyle aciklamalar. Yolu acik olsun

Kardeşim bir problem mi yaşadın, mağdur mu oldun, paranı mı alamadın ? Ver spor mahkemesine. Veda mesajında bunu tüm dünyaya kendi değerlendirmelerinle servis edemezsin. Bu resmen boşandıktan sonra eski eşini ona buna şikayet eden insan profili gibi bir şey. Morata'dan böyle bir şey beklemezdim. Bu noktada kulüp olarak prestij ve imajımızı zedeleme teşebbüsünden manevi tazminat davası açılması gerektiğini düşünüyorum.

Kulübümüzden de bir açıklama gelmeli bence Morata nın antrenmanlara katılmamasıyla ilgili bir bölüm de olabilir açıklamada

Ya biz her göndereceğimiz oyuncuya kolaylık mı sağlayacağız?
Bizden oyuncu koparmak bu kadar kolay mı?
Avrupanın ne düşündüğü hiç umrumda değil. Sen idmana çıkmıyorsan, sen şampiyonluk kutlamasına çıkmıyorsan sonuçlarına katlanacaksın.

Böyle kariyerli, networku yüksek isimler ile kötü ayrılmamak lazım. İlerde yapacağımız hamlelerde sorun yaratır.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yerinde olsam karsi aciklama yapardim. Maasinda gecikmeme ödedeme gibi bir durum yoksa tabi. Gitmek isteyen kendisi bu durumda genelde oyuncular fedakarlik eder gidebilmek adina ama her ayrildigi külüpe laf sayma aliskanligi oldu icin kendisini basarisiz degil külübün hatasi olarak lanse ediyor anladigim kadar.

Taraftar ve teknik ekip kadro guzel, kulup yonetimi kotu demis. Gereksiz leke oldu bize transfer surecinde.

Bir yatırım yapmışsın, parasını odemissin, son dk ben gidecem diyor, madem yatirdigim parayı ver diyorsun, onda da böyle mizmizlanmalar. Alemin enayisi biz miyiz? Bu durumda futbolcunun yanında olmam. Ribery bile haklıdır gözümde, madde varsa sözleşmede, karsilamazsan gider, burada öyle bir durum yok. Maaşın yatıyor, kiralık bedelin veriliyor, ayrılmak istiyorsun, ödediğimiz geri isteniyor, kabul ediliyor ama Morata kabul ettiği ayrılma metoduna laf etmiş, edeceksen imzalama, imzalayacaksanda etme. Tam bir ... Neyse.

Morata'nın davranışları dengesiz açıkçası. Bağlayıcı bir imza atmışsın, opsiyonu kullandığımız an bonservisli oyuncumuzsun. Niye sen gitmek istiyorsun diye haybeye 6m harcamış olalım? Kulübün istediği şey gayet makul. Sana yaptığım yatırımı getir ve git, bu kadar basit. Milan ve Como karşılamayacaksa sen fedakarlık yapıp karşılayabilirsin. Dünyanın her yerinde olan şey. Napoli'nin oyuncularına yaptığını yapsak neyse.

Geri
Üst Alt