GSC Haber Morata'dan Veda Mesajı

Maaş olsa kap açıklamasında feragat etmiştir diye belirtilen rakamın içinde olması lazım sanki. Burada daha çok yönetimin söz verdiği primlerden bahsediyor gibi geldi bana.
Maas oldugunu aciklamis zaten, ama ayriyetten de baska bonuslar da isin icinde olabilir.

Son ana kadar verilen taahhütler yerine getirilmedi; öyle ki, emeğimle kazandığım maaşımın bir kısmından ve diğer sözleşmesel haklarımdan feragat etmek zorunda kaldım (yayınlanan rakam doğru değildir).

İtalyanın 2. lig ayarında takımına gitmek için son zamanlarda antrenmana dahi çıkmayarak ne kadar saygıyı ve primi hak ettiğini gösterdi.

Hadi Atalanta veya Fiorentinaya gitsen eyvallah ama Como'ya gitmek için bu tripleri yapacak kadar vizyonsuz olmamalı İspanya milli takım kaptanı.

Yönetim istifa, paramız var diye şov yapmayın, milletin parasını ödeyin.

Yönetime zamanında ödeme konularında güvenmediğim net. Gitmek için diretiyorsan, antrenmanlara çıkmıyorsan, diğer oyuncular çıkarken şampiyonluk kutlamalarına çıkmıyorsan şampiyonluk primlerini vermemeleri yada istenilen paradan düşmemelerini de doğru karşılıyorum. Napoli başkanından bir şeyler öğrenmişler demek ki.

Bu süreçte herkes kendine bakmalı bence. Evet bazı şeylerde diretmiş olabiliriz ama Şampiyonluk kutlamasına katılmayan, bu sezon başı sürekli kampa katılmaktan imtina eden, ligin ilk maçına takımı forvetsiz çıkaracak kadar profesyonellikten uzak biri.

Ben gitmek istiyorum diyerek elini kolunu sallayarak gidemezsin. Güçsüz sözleşmelerin ceremesini zamanında çok çektik, burada ise sözleşme güçlüydü ve elini kolunu sallayarak gidemedin

Maaş muhabbeti alacaklarından feragat etti ifadesidir muhtemelen. Yoksa adama hiç maaş ödemeyecek halimiz yok herhalde.

Hiç gerek yoktu şu saçmalıklara ya. Bunlar dönüp bir yerde karşımıza çıkıyor sonradan.

Maaş ödenmiştir belki bir iki aksama olmuştur onu kafaya takmıştır yada alacağını vermemizi bekledi haketmeden o parayı almak etik değil anlaşma için şartımız alacağından feragat etmesiydi belli ki

Geri
Üst Alt