GSC Haber Morata'dan Veda Mesajı

Maaş muhabbeti alacaklarından feragat etti ifadesidir muhtemelen. Yoksa adama hiç maaş ödemeyecek halimiz yok herhalde.

Hiç gerek yoktu şu saçmalıklara ya. Bunlar dönüp bir yerde karşımıza çıkıyor sonradan.
Kapta açıklanan kısım feragat ettiği maaş. Daha fazla dediği kısım ise şampiyonluk primleri yüksek ihtimalle. Hiç maaş ödememe durumu imkansız öyle olsa çoktan FIFA'ya gitmiş olurdu. 3 aydan fazla geciktirirsen oyuncunun fesih hakkı oluyordu diye muhabbetler vardı.

Ben yazdım ama burda bu morata konuşacak zırlıcak şuna sessizlik sözleşmesi imzalatın diye al buyur.

Şu kulüp ne zaman maaşları düzenli ödeyecek merak ediyorum. Kendimi bildim bileli sıkıntı.

Yeni gelecek transferler bi acaba der bundan sonra.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Peki söz verilen primleri almis olsa gitmiyecekmiydi beyfendi? Benim icin bastan beri yanlis bir transfer oldu, skor katisi verdi oynadi süreye göre ama bizim takima göre bir oyuncu asla olmadi. Bu aciklama tabi kötü bir imaj yaratti üzerimize.

Maşından feragat kısmında Morata haksız. Gitmek isteyen kendisi. Antrenmanlara çıkmayan kendisi. Madem zorluk çıkartıp, bu kadar gitmek istiyorsun sende fedakarlık yapacaksın o zaman. Bir çok futbolcu bunu yapıyor. Böyle çocuk gibi de ağlamıyor.

Ama eğer bahsettiği diğer alamadığı rakam şampiyonluk primi ise ne olursa olsun o ödenmeliydi. Yönetimin ağzından bu laf çıktıysa ya da sözleşmede böyle bir madde varsa ödenmeliydi. Ondan da feragat etmesi istenmemeliydi.

Genel olarak zaten sevmediğim bir adamdı. İcardi ve Osimhen arkasında kalmasının da bu yaşananların etkisi olduğunu düşünüyorum.

Çokta takmamak lazım. İcardi, Osimhen, Sane varken bize gelmek isteyen hiç bir futbolcu takımın 3. Forveti olan adamın yaptığı açıklamadan etkilenmez.

Iyi ki hakkımızda iyi konuş yazdik yani sövse daha iyiydi

22 milyon takipçisi var herifin bütün dünyaya bunlar maaş ödemiyor sözünde de durmuyor yazmış

Gelecek isimler illa dikkate alır bu tarz açıklamaları

Kulüple kanlı bıçaklı ayrılan adam bile hocayı övmekten geri kalmıyor

Bence bu yaptıklarına rağmen yüzsüz gibi açıklama da yapmasın

Mata napmıştı peki

O da gittikten sonra Mertens’e yazmıştı alacakları ödenmedi diye

3 ay Mikautadze kovalayıp alamayınca hayva gibi maaşla Morata getiren de yönetim, doğru yönetsinler süreci onlar da.

Bizim para istememize bir itirazı olduğunu sanmıyorum, klasik Ege abartması o twitte yazanlar.

Ulan şu morata manyağını da gelip savunuyorsunuz ya şurda. İspanyol kerem anasını satim. Bunun kadar antiprofesyonel en son lincoln jo filandı.
Anti profesyonel oldugunu nereden cikardin? Verdigin ornekler oyle alakasiz ki, o saydigin Brezilyali oyuncular gece alem yapip ertesi gun antrenmana cikmamak icin bahane sunan heriflerdi. Morata'nin durumu farkli oldugu zaten gelismelerden ve yaptigi aciklamadan belli oluyor. Adamin yonetimi ile arasi bozuk, zaten bozuk olmamasa sasirirdim. Yoksa taraftara ve teknik heyete kotu bir soz etmiyor.

Anti profesyonel oldugunu nereden cikardin? Verdigin ornekler oyle alakasiz ki, o saydigin Brezilyali oyuncular gece alem yapip ertesi gun antrenmana cikmamak icin bahane sunan heriflerdi. Morata'nin durumu farkli oldugu zaten gelismelerden ve yaptigi aciklamadan belli oluyor. Adamin yonetimi ile arasi bozuk, zaten bozuk olmamasa sasirirdim. Yoksa taraftara ve teknik heyete kotu bir soz etmiyor.

Alakasız filan değil idmana çıkmıyor sahte raporla yerim ben onu da savunanı da.

Kulüp tarihinde girmemiş paralar giriyo kasaya hala maaş ödemelerin de sıkıntı oluyorsa diyecek söz bulamıyorum

Alakasız filan değil idmana çıkmıyor sahte raporla yerim ben onu da savunanı da.
Rapor sahteyse ve ispatlarsan ciddi disiplin cezası verebilirsin, mevzu bu mu dicem de sahte rapor falan verdiğini sanmıyorum.

Öyle bir durum varsa bizimkiler açıklar.

Geri
Üst Alt