- 23 Ocak 2019
- 24.171
- 31.638
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmeye degermi renktas. bu hafta gitmeyi dusunuyordum. boku okudum suan teretuteyimBok gibi bir film olmuş
Oyunun fanı olup da çevremde gidenlerin hepsi beğendi. Ben de hafta sonu gideceğim. Çıtır çerez, oyunun fanlarını üzmeyen bir yapım olmuş gibi görünüyor.Gitmeye degermi renktas. bu hafta gitmeyi dusunuyordum. boku okudum suan teretuteyim
fragmanda beklentiyi yükselttiler ama hiç de öyle değil. film kötü müydü? belki değildi. ama iyi de değildi. yine bi oldu bittiye gelmiş bir sürü şey. mortal combat'ın bel kemiği sub-zero'dur. onun olmadığı film hep eksiktir. o yüzden bu filmde olmaması çok büyük bir kayıptı.Gitmeye degermi renktas. bu hafta gitmeyi dusunuyordum. boku okudum suan teretuteyim
Sagol Renktas bilgiler icinfragmanda beklentiyi yükselttiler ama hiç de öyle değil. film kötü müydü? belki değildi. ama iyi de değildi. yine bi oldu bittiye gelmiş bir sürü şey. mortal combat'ın bel kemiği sub-zero'dur. onun olmadığı film hep eksiktir. o yüzden bu filmde olmaması çok büyük bir kayıptı.
en beğendiğim nokta görsel efekt ve atmosfer kalitesiydi. o karanlık ortamı direk hissediyorsun. dövüş sahneleri ilk filme göre iyiydi. shau-kang'i oynayan oyuncu rolüne çok çalışmış belli direk oyundaki hareketlerin aynısı yaptı. açılış sahnesi çok iyiydi.
filme puanım 10/6
ha birde imkanınız varsa i-max olarak izleyin.