Morutan 3 Milyon Euro Karşılığında Ankaragücü'nde

Valla şartlar iyi görünmekte. Ben çok kötü şeyler bekliyordum.

Becali dürzüsünü bypass ladık mı simdi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Muhtemelen 3 milyon verip geri alıcaz.4 milyona başka bi takıma satacaz.
(Bu seneki Avrupa bonosu 1 milyonun üstüne soğuk su içsin becali )

Bedelsiz kiralık gibi olmuş bu.

Ne Ankaragücü o 3’ğ verir ne de biz 3’ü.

Bilanço da gözükmesi için Ankaragücü ödeme yapar bizde o 3’ü garanti öder alırız seneye.

Bu sene bize +3 olur
Bir ihtimal Morutan sürekli oynayacağı için biraz istatistik kasarsa milli takımda da oynayacağı için 7+ bonus milyonluk bir alıcısı çıkabilir o zaman Ankaragücü satar o kulübe kendisi de 750 bin euro+ bonus civarı para kazanır.

Yanliz pek cok kisi burada olayi anlamamis. Biz kesin bunlara onumuzdeki sene satamazsaniz geri alacagiz diye sozlu garanti vermisizdir. Olursa alici bulurlarsa satarlar. Ankaragucu'nun 3 milyonluk bonservis risk alma gucu yok.

Çok karışık. Temiz 3 milyona satsak daha iyiymiş, diye anladım. Fazlasını edeceğine ihtimal veremiyorum...

Satmadık aslında bedavaya kiraladık.Ama bonuslardan tıraş ettik.Hemde bu sene iyi performans gösterirse seneye satarız ya da kadroya katarız.Yani Ankara’nın 3 vermesi mümkün değil ya da sonrasında bir başka Avrupa takımına 5 e yada 6 ya satma ihtimali yok.Bonuslardan 1 milyon kar ettik onuda kiralama parası sayabiliriz

Morutan icin siyasi baglanti kurmak ta ne biliim? Baska bi sey icin gebe kalsaydiniz bari

Bedelsiz kiraladık dersek tepki çekeriz, bu şekilde anlaşalım, hem bonservis ödemeleri açısından elimiz rahatlasın anlaşması, ortada kazanç falan yok yemesin kimse kimseyi.

Bedelsiz kiraladık dersek tepki çekeriz, bu şekilde anlaşalım, hem bonservis ödemeleri açısından elimiz rahatlasın anlaşması, ortada kazanç falan yok yemesin kimse kimseyi.
Var.1 milyon Avrupa’ya katılma bonusu vermeyecez.Becali avucunu yalayacak.
Bunun dışında yok .Kiralamış olduk

oyuncunun yarısını 3mye satmışız geri alma zorunlu mu öyleyse neden veda mesajı attık

Ben Erden Timur'a guveniyorum, nasilsin anlasirsa anlassin Galatasaray in menfaatin icin calistigina eminim helal olsun

Geri
Üst Alt