Morutan 7-8 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Melih Akan

Berlin Panteri
MKE Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin: "Olimpiu Morutan takımımız için çok değerli bir oyuncu. Aynı zamanda örnek bir profesyonel. Çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. En kısa sürede operasyon geçirecek. Ortalama 7-8 aylık bir dönem futboldan uzak kalacak. Ama daha güçlü döneceğinden eminim."

Çok geçmiş olsun. Şu garibimin bir yüzü gülsün istiyorum, çok efendi düzgün çocuk. Çok da yetenekli ama kendini bulamadı bir türlü. Sakatlığı ne bilmiyorum da kalıcı hasarlar bırakmaz inşallah.

Çok geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede toparlar.

Önümüzdeki sezon sözleşmesini dondurulur gibi duruyor. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun kral. Valla üzüldüm umarım eskisinden daha güçlü döner ama çok ciddi bir sakatlık yaşadı bu saatten sonra dikiş tutması zor.

şanssızlık. geçmiş olsun diyelim. sürati ile oynayan bir oyuncu olmadığı için performansından fazla bir şey kaybetmez diye düşünüyorum. iyi bir doktora ameliyat olup çok iyi bir rehabilitasyon dönemi geçirmeli.

Yuh 7-8 ay mı? Çok geçmiş olsun üzüldüm. Berkan'a atılan su şişesini havada tutmasıyla bizleri duygulandırmıştı

Geçmiş olsun lakin kiraya verecektik madem piyasası varken avrupaya kiraya vermek lazımdı

Geçmiş olsun...

Ligin 2. Yarısın da tekrar futbol oynamaya başlar eminim arda gülerden daha fit gelecektir.

Tvyi tam açtım bu pozisyonu gördüm. Böyle bir şansızlık olamaz. Çok üzüldüm, umarım biran önce iyilesir

Gecmis olsun. Ama hala nasil sakatlandigini anlamadim. Ayagini havaya kaldirdi ve sakatlandi

ne güzel form tutmuştu çok yazık geçmiş olsun kral karakterli bir futbolcu

Geri
Üst Alt