Morutan, Pisa'ya Transfer Oldu

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Serie B ekiplerinden Pisa, Olimpiu Morutan'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığını açıkladı.

İnşallah zarar etmemişizdir. Sakatlanmasa geçen sezon iyi performans gösteriyordu ama yinede takımda sanş bulamazdı. Özellikle Yusuf Demir'in 1 dk bile oynamadığını düşünürsek Moru da ondan farklı olmaz yine böyle bir şekil gönderilirdi.

İnşallah zarar etmemişizdir. Sakatlanmasa geçen sezon iyi performans gösteriyordu ama yinede takımda sanş bulamazdı. Özellikle Yusuf Demir'in 1 dk bile oynamadığını düşünürsek Moru da ondan farklı olmaz yine böyle bir şekil gönderilirdi.
Açıklama Pisa ve Ankaragücü arasında. Bizlik bişey yok gibi

Yine kiralık, akıl alınmaz işler şunlar yav.

Angara ne ana sayfasinda, ne Twitter/Instagram'da adami yolladiklarini aciklamis.

Birini yolladiklarinda böyle haber yapiyorlarmis...

hocanın kanattan isteyeceğini yarı emekli ziyech'ten daha iyi yapabilecek bi oyuncu esasında. ziyech gibi çekip 5 maçta 1 tane kaleye zımbalayamaz belki ama gençliğiyle kolay çeker, basar gider, ortaları filan da fena değil. fatih hoca döneminde de neden hiç değerlendirilmediğini anlamamıştım, ankaragücü performansından sonra okan hocanın niye hiç tercih etmediğini de anlamadım. sezon sonu geçirdiği sakatlık tamamen tedavi edilmişse ben takımda tutulmasını tercih ederdim. yıldız veriyon kullanamıyo, genç veriyon oynatmıyo. nasıl hallolacak bu işler.

Geri
Üst Alt