Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.544
- 11.510
- 1.473
Bugün iki golü var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç yarın?Bugün iki golü var.
antrenman?Maç yarın?
bence drogbadan bile daha havalı giriş yaptı. başlar başlamaz bu denli uyumlu, yararlı top oynayan birisini hatırlamıyorum.
mohamedi takımımıza kazandıran herkesten allah razı olsun. 225 dakika oynadığı oyunu izledikten sonra, zayıf olduğu hiçbir şey yok. kasımpaşa ve alanyaspor maçında da oynadığı oyunu sürdürürse hiçbir şüphem kalmayacak.
sanırım ne yazık ki en fazla 1-2 yıl daha izleyeceğiz. ondan sonra bi 5 yıl daha santrafor ararız...
#31 ANAKONDA
Gözümüz falcao bile görmüyor artık
Falcao arkadan dikizliyor yigidimiGözümüz falcao bile görmüyor artık
Gözümüz falcao bile görmüyor artık
kime? Bu çocuğa laf edeni döverim.terbiyesizlik yapma.
@Berke Karabacakkime? Bu çocuğa laf edeni döverim.
Dövemez o beni. Tek parmağımla döverim
içeriden yeni çıktım, belanı başkasından bulDövemez o beni. Tek parmağımla döverim
uçmamakta önem gösterelim hocam daha 3 maça çıktı amanBizdeki fiyatı tm de şuan 2.5 m gözüküyo
böyle devam ederse tavanı ne olur acaba en fazla kaç verirler,şorlot bile 20ye anca gitti cenk 24tü
mohamed portoda olsa sene sonu 50m yazardınız adamın fiyatına şerefsiz tmarkt
Bu sene şamp olup şöyle seneye marcao ,gedson ,mohamed ve alacağımız 3-4 tane daha deli fişekle,kaplumbağalar olmadan şlde güzel bir sezon geçirip,hem ev hem deplasman galbiyeti elde edip,avrupadaki ölü toprağını üzerimizden atacağımız bir sezon yaşayalım
özellikle mohamedde burak gibi bir istatistik yakalarsa şahane olur
Yine mi banlandiniçeriden yeni çıktım, belanı başkasından bul
he valla ama devrik düzene karşı olduğu için pişman değilim.Yine mi banlandin