# Mostafa Mohamed

O denli saçma bi opsiyon varsa ve performansı da devam ederse laga luga yapmadan verip almak lazım. Bi kez olsun kaostan uzak duralım.

Sene sonu marcaoyu satar, onyekuru mohamed opsiyonlarını çekip, bi stoper bi tane de kalite 8 no alırız

Diagne müslüman diye istemiyorlar diyen arkadaşlar bu müslümana karşı duyulan istenci nasıl değerlendiriyor acaba, aramızda olsalardı da görseydik yeni absürt fikirlerini.

Diagne müslüman diye istemiyorlar diyen arkadaşlar bu müslümana karşı duyulan istenci nasıl değerlendiriyor acaba, aramızda olsalardı da görseydik yeni absürt fikirlerini.
Hadi ya :D O zihniyete sahip insanlar mı varmış? Ulan takımı resmen Ehli Beyt gibi kurduk niye karşı olalım. :D

Yine ne oluyor?

Arkadaş huzur içinde bir oyuncu alıp huzur içinde maç izleyemeyeceğiz mi?

Her işimiz ayrı olay... Bu ne saçmalıktır. Bela paratoneri gibi takımız yemin ederim.

Sikecilerin gazina gelmeyin ya. Yasinizi basinizi almis insanlarsiniz renktaslar, bu sikecilerin kaos cikarma gayretini hic mi gormediniz? Muhammed'i alan, Gedson'u getiren yonetim bir zahmet bu opsiyon isinide halleder. Hemen karalari bağlıyorsunuz

Kac sayfa ne konusuluyor burda, yok opsiyon var mi yok opsiyon nasil opsiyon falan filan. :asd:

Bu kadin yenilemis o olayi . Bizim yönetim aciklama yapsa

Bunun dediği satın alma opsiyonun olayına tamamen aykırı. Satın alma opsiyonunda karşı kulüp zaten belirlenen tarihte belirlenen para ödenirse kabul edeceğini beyan etme olayı zaten satın alma opsiyonu karşı tarafın reddetme hakkı olmuyor olsa zaten satın alma opsiyonu olmaz satın alma opsiyonuna tamamen ters ki böyle resmi bir açıklama yok sadece Zamalek'in resmi açıklamada satın alma opsiyon tarihi ile bizim açıkladığımız farklı ama kapa yalan- yanlış bilgi vermenin cezası ağır diye biliyorum yani bizim yaptığımız yanlış olsaydı şimdiye kadar düzeltme gelirdi. Ha bu arada bu kadın il başta bizim anlaştığımız yazmış sonra Mohamed'in bize gelmek istemediği Asse'ye gitmeye yakın olduğunu da yazmıştı onu da hatırlıyorum. Yani Mısır basını pek güvenilir değil biz kapa bu güne kadar asla yalan-yanlış bildi açıklamadık. Bonusları açıklamadığımız oluyor ama yanlış bilgi vermedik onların dediği gibi bir durum olsa satın alma opsiyonu açıklanmazdı çünkü onların bahsettiği tarz bir satın olma opsiyonu olmaz satın alma opsiyonu o tarihe kadar belirlenen ücreti verirsen bonservisi senindir budur.

Zamalek de o bonservis olayini yazmamis. Sadece 31.12

sanirim bu kadinin dedigi su :
31.12 den sonrq cekilmezse dedigi var. Anlatma bozuklulugunu yasiyor

Geri
Üst Alt