Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.066
- 101.283
- 5.238
50 tane ebucehil capsi yapıldı ama bana mı takildinEbu Cehil lanetlenmiş bir kafir. Ayet’le sabitlenmiş. Onu diyorum hea.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 tane ebucehil capsi yapıldı ama bana mı takildinEbu Cehil lanetlenmiş bir kafir. Ayet’le sabitlenmiş. Onu diyorum hea.
Sana rast geldi Emrah idare et.50 tane ebucehil capsi yapıldı ama bana mı takildin
Valla adamlarin kap aciklamasi simdi aklimi karistirdiİki taraflı opsiyon ne yaw öyle saçmalık mı olur, Belirlenen tarihe kadar parayı ödeyip alırsın ödemezsen alamazsın bu kadar.
and the Zamalek club agrees to that,Zamalek’in resmi sitesinden:
The contract includes Zamalek club obtaining $ 2 million to be paid in cash, and in the event that the club wants to buy the player’s card permanently and the Zamalek club agrees to that, the Turkish club pays $ 4 million in cash, provided that this item is activated no later than December 31, 2021.
Zamalekin aciklamasi kafami karistirdiBu konu kapanali cok oldu aslinda
Baskan tek tarafli opsiyon var dediZamalekin aciklamasi kafami karistirdi
Tamam da resmi aciklamalarinda o agreesi niye yazdilar ?Baskan tek tarafli opsiyon var dedi
Apo alicaz dedi
Av.kiraz rodop haluk yurekli hepsi tek tarafli opsiyon var dedi yine de sen bilirsin
Sana rast geldi Emrah idare et.
Satın alma opsiyonu ne biliyor musun? Zaten satın alma opsiyonunu bir tarihe kadar ve belirli bir bedelle veriyorsan otomatik olarak o parayı bana o zamana kadar yatırırsan oyuncunun bonservisini vermeye okey oluyorsun otomatikman zaten bu satın alma opsiyonları bunun için var. Zamalek belki taraftar tepkisi için falan yapmış olabilir. Bizim kapa yalan-yanlış beyan verme lüksümüz yok bunun ciddi cezaları var yani sözleşmede olmayan şeyi yazamasın. Diğer tarafın senin verdiğin parayı reddetme hakkı olsa zaten satın alma opsiyonun yok demektir. Zaten opsiyonlu sözleşmeyi kabul ettiğinde sen zaten belirlenen rakamı belirlenen tarihe kadar kabul etmiş oluyorsun orada laf kalabalığı yapmışlar 4 milyon doları zamanında yatırdığımızda bizde Mustafa.Tamam da resmi aciklamalarinda o agreesi niye yazdilar ?
ulan tamam yaaTamam da resmi aciklamalarinda o agreesi niye yazdilar ?
Satin alma opsiyonu nedir anlatirmisin yaaa. Ben sana hatta sana aslinda degil de neyse, neden zamalek öyle sekilde yazmis diye soruyoumSatın alma opsiyonu ne biliyor musun? Zaten satın alma opsiyonunu bir tarihe kadar ve belirli bir bedelle veriyorsan otomatik olarak o parayı bana o zamana kadar yatırırsan oyuncunun bonservisini vermeye okey oluyorsun otomatikman zaten bu satın alma opsiyonları bunun için var. Zamalek belki taraftar tepkisi için falan yapmış olabilir. Bizim kapa yalan-yanlış beyan verme lüksümüz yok bunun ciddi cezaları var yani sözleşmede olmayan şeyi yazamasın. Diğer tarafın senin verdiğin parayı reddetme hakkı olsa zaten satın alma opsiyonun yok demektir. Zaten opsiyonlu sözleşmeyi kabul ettiğinde sen zaten belirlenen rakamı belirlenen tarihe kadar kabul etmiş oluyorsun orada laf kalabalığı yapmışlar 4 milyon doları zamanında yatırdığımızda bizde Mustafa.