# Mostafa Mohamed

Zamalek sitesinde olduğu iddia edilen açıklamayı şahsen ben bulamadım bu arada.

Yeni birsey soylemiyor ki bu dunku misirli kadinin haberi uzerinden yorumlamiş. Rodop Av.Kiraz ,H.yurekli +mustafa cengiz , albayrak opsiyonu bizde dedi. Olumsuz dusunmek icin bir sebep yok
Eğer öyle bir şey varsa, bende mısır basınından okudum vs vs.
Hep varsayımlar.

Yönetim opsiyon bizde dedi olay bitti.

Gscimbom mobil

eğer dendiği gibi zamalek in insafına kaldıysa bu bonservis işi ribery den daha büyük fiyaskoya sebep olur bu olay. üstelik zorunlu bonservis olmalıydı ne kulübünün ne de oyuncunun keyfine kalmamalıydı. şimdi burada piyasasını yapan herife 10 milyonda teklif gelir. allah korusun menajeri aklını çelerse ne olacak? belki kulübü yanaşsa oyuncu bizle anlaşmayacak.

Boşuna laf kalabalığı yapıyorsunuz, anlaşmalar ingilizce metin üzerinden yapılıyor farklı anlam çıkmayacak derecede her şey net şekilde hazırlanır o yüzden burada eveleyip gevelemenin anlamı yok, zaten kap bildirimi de görebildiğimiz en resmi belge orda da herhangi bir soru işareti olmadığına göre, geçiniz.

Neyse ne isterse opsiyon olmasın.Bizi Şampiyon yapsın da bu sene.Toplu Kuş Ölümlerini bi görelim çevremizde o yeterli.Bedava gitsin ben hakkımı helal ederim kendisine.

Geri
Üst Alt