# Mostafa Mohamed

Arkadaşlar dikkat ...!!!
Mustafa Muhammed yüzünden maçlarını izlemesem da zamalek maçlarını takip ediyorum Yusuf obama diye 10 numaraları var her maç gol atıyor asist yapıyor Muhammed geldiğinde mısır ligi ölçü sayilmaz demiştik adam şuan takımdaki en fizikli kondüsyonlu oyuncu o yüzden inşallah scout ekibi zamalek in
10 numarası ve sol bekini takip ediyordur ikiside milli oyuncu ve yaşları da 25 altı bonservisleri de çok düşük . Belhanda+ saracci +şener maaşına iki tane daha sağlam adamımız olmuş olur

Emam Ashour buda merkez orta saha 22 yasinda transfermarkt da değeri 300 bin Euro tüm zamalek i alalım o zaman diyerek eleştirecek arkadaşlar olacaktır ama eksiğimiz ne varsa izleyip değerlendirilebilir gidip İngiltere de tutunamayan yaşlı oyuncuları alacağımıza böyle risk alalım hem genç hem ucuz hemde milli oyuncular .

Eski Mısır'lı oyuncu Mido: "Günümüzde bu tarz forvetler bulmak kolay değil. Mohamed'in en az iki sene Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Böylece, üst düzey liglerdeki büyük takımlarda oynama şansına sahip olacaktı." https://t.co/zx9N1q4QqV

Afferim mido bende oyle dusunuyorum

Bu cocuk diger Araplardan farkli, cok begeniyorum simdiye kadar. Umarim cizgisini bozmaz.

Normalde yeni transferlerimize ilimli yaklasirim ama bu cocuk beni simdiye kadar gercekten cok umutlandirdi.

Bence gelişimi çok önemli, eğer pozisyon bilgisini geliştirirse top class olur top class dediğim de Bayern Münih seviyesi falan hiç abartısız. Onun dışında doğuştan tam bir santrafor, arkası dönük oynama var, güçlü, çok enerjik ve kafa vuruşları mükemmel.

Eski Mısırlı futbolcu Mido: "Mostafa Mohamed, Fatih Terim gibi genç oyunculara çok büyük faydası olan bir isimle çalışıyor. Fatih Terim, dünyanın sayılı hocalarından ve çok büyük bir tecrübeye sahip."

Bu cocuk diger Araplardan farkli, cok begeniyorum simdiye kadar. Umarim cizgisini bozmaz.

Normalde yeni transferlerimize ilimli yaklasirim ama bu cocuk beni simdiye kadar gercekten cok umutlandirdi.
Gençken Feghouli bundan daha iyidi her anlamda.

Belhanda'nın da bu halde olduğunu sanmıyorum.

Mevzu Arap olmak değil, sondan bir önceki kontratta 4 m euroyu dayarsan hedefsiz kalır oyuncular.

Eski Mısır'lı oyuncu Mido: "Günümüzde bu tarz forvetler bulmak kolay değil. Mohamed'in en az iki sene Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Böylece, üst düzey liglerdeki büyük takımlarda oynama şansına sahip olacaktı." https://t.co/zx9N1q4QqV

Afferim mido bende oyle dusunuyorum
Mohamed cok buyuk paralara transfer yapacak fakat bu bizden degil araya bir baska kulup girdikden sonra, bizden bir kulube 15-20 milyona gidip o kulupten baska bir takima 50-60 milyona transfer olacak bence belki de daha fazlaya

Mohamed cok buyuk paralara transfer yapacak fakat bu bizden degil araya bir baska kulup girdikden sonra, bizden bir kulube 15-20 milyona gidip o kulupten baska bir takima 50-60 milyona transfer olacak bence belki de daha fazlaya
Yok 100e gidecek.

Amma abarttınız ya 4 maçta.

Yok 100e gidecek.

Amma abarttınız ya 4 maçta.
50 milyon o kadar buyuk bir para degil simdi ki piyasada , Mostafa bizden sonra Almanya gibi bir lige gidikten sonra neden buyuk bir transfer yapamasin. 4 macta az cok kalitesini belli etti ayrica daha cok gelisecek.

buyuk paralara transfer olan futbolcularda cok ucan kacan bi topcular degil

1613646294977.webp

Geri
Üst Alt