- 23 Temmuz 2011
- 75.517
- 51.046
- 4.693
Arap hane diyo arab?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arap hane diyo arab?
Beyenmedin mi?Arap ha
Ekonomimi ucuyor bunlar?
zictik. Birbirini buldu ikili xd. Onye 2. bi manyak GSli yaptirdi adami
thy özel uçuş
Gençken Feghouli bundan daha iyidi her anlamda.Bu cocuk diger Araplardan farkli, cok begeniyorum simdiye kadar. Umarim cizgisini bozmaz.
Normalde yeni transferlerimize ilimli yaklasirim ama bu cocuk beni simdiye kadar gercekten cok umutlandirdi.
Mostafa'yi sürekli hakaret ediyormus ve televizyon röportajında "Ben onun üvey babası değilim" (??) demis.
Ekli dosyayı görüntüle 114757
Mohamed cok buyuk paralara transfer yapacak fakat bu bizden degil araya bir baska kulup girdikden sonra, bizden bir kulube 15-20 milyona gidip o kulupten baska bir takima 50-60 milyona transfer olacak bence belki de daha fazlayaEski Mısır'lı oyuncu Mido: "Günümüzde bu tarz forvetler bulmak kolay değil. Mohamed'in en az iki sene Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Böylece, üst düzey liglerdeki büyük takımlarda oynama şansına sahip olacaktı." https://t.co/zx9N1q4QqV
Afferim mido bende oyle dusunuyorum
Yok 100e gidecek.Mohamed cok buyuk paralara transfer yapacak fakat bu bizden degil araya bir baska kulup girdikden sonra, bizden bir kulube 15-20 milyona gidip o kulupten baska bir takima 50-60 milyona transfer olacak bence belki de daha fazlaya
50 milyon o kadar buyuk bir para degil simdi ki piyasada , Mostafa bizden sonra Almanya gibi bir lige gidikten sonra neden buyuk bir transfer yapamasin. 4 macta az cok kalitesini belli etti ayrica daha cok gelisecek.Yok 100e gidecek.
Amma abarttınız ya 4 maçta.