# Mostafa Mohamed

Galatasaray hücum yaparken mohamedi izlemek orgazm keyfi veriyor.tabi bu macta ona gore bi oyun oynanmadı.buna rağmen yaratici bi oyun oynadı.1 gol ve 1 asistten oldu.

şu ikinci yarıyı izleyen birine mohamed 1 top direk + 1 asist yaptı desen kimse inanmaz. harika oyuncu!!!!

alanya maçına kadar yorum yapmayacağım demiştim. net olarak görüşüm; SON 10 YILDIR KULÜBÜMÜZDE GÖRDÜĞÜM EN DOMİNANT SANTRAFOR.

Kuaursuz oynadı..Kacirdigi goldeki hareketleri golcu vurusuydu.. Beceriksiz her gokcu topa basar saga sola cekerdi muhtemelende kaybederdi..Vakit gecirmeden direk vurdu ic direkten döndü..Kaliteli hizli guclu kosuyo super adam

Mükemmeldi yine. Takımda çok iyiydi. Taktik berbattı.

Golden önce indirdiği top çok iyiydi. Adam toplara yükselmiyor bildiğin uçuyor.

Ligin en degerli oyuncusu. Bas bas bagriyor ben buyuk topcuyum diye. Beni yaniltti bu kadar beklemiyordum helal olsun

Adam bariz kalite. Topa her dokunuşunda kendisini belli ediyor. Şu ceza sahamıza gömüldüğümüz maçta bile fark yaratan iki oyuncumuzdan biriydi (Diğeri de Marcao)

Nazar değmesin müthiş forvet bulmuşuz. Dominat fw karşılığı resmen. Ayrıca kornerlerde defansif olarak katkısı gayet iyiydi.

Geri
Üst Alt