# Mostafa Mohamed

Çekemediler ......... lar
Halil denen tetikçiyi de satın almışlar
var'da oturan zaten baş Galatasaray düşmanı
hepsinin abv
Şunun takipçisi olmayan yönetim de taraftarın gözüne gözükmesin çok net

Ne dan dunu ne yaptı adam? Mücadele mi etmeyecek anlamadım ki. Rakip art niyetli.

mücadele etmesin demiyoruz, biraz daha kontrollü olsun hakemler atmaya yer arıyor zaten. geçen maçta da gereksiz bir yerde rakibin bileğine girdi atsa kimse bir şey diyemezdi.

Kolunu açıyor, adam da hızlı bir şekilde gelince dirseğine doğru vurmuş gibi görünüyor.
pozisyonu defalarca izledim. topa koşarken adamın geldiği yöne doğru kolunu açıp oraya doğru hafiften yaylanıyor. muhtemelen kolu ile rakibi perdelemek istedi ama rakibin boynuna geldi. kırmızı normal karar. ha fener ya da bjk olsa verilir miydi. verilmezdi. orası ayrı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolunu açıyor ama dirseğiyle direk müdahale etmiyor bence. Bana sarı kart gibi geldi.

Kimse Mostafa Mohamed'in yaptığı doğru demiyor da ligimizde herkes sütten çıkmış da ilk defa böyle bir pozisyon olmuş gibi. Hakemlerin hepsinin adaleti batsın

Maçın gidişatını hakemler yerine "kimler" beliyorliyorsa onlar çıkıp yönetsin maçı

Gomis
Diagne
Falcao

Mohamed

Neden hep bizim forvetler kırmızı görüyor. Sorgulayan yok. Cisse misse sarı bile görmüyor

yazıklar olsun

Yazık oldu çocuğa. Neden kararlarda standartlar yok bu ligde? Şu pozisyonun aynısı bu ligde en az 50 defa olmuştur bu sezon, kaçına kırmızı çıktı? Bizim maçlarda lehimize neden böyle bir karar hiç çıkmadı, çıkmıyor?

El birliği ile atıldın yeğen
Merak etme it ürür kervan yürür

koyun gibi meler ler sene sonu

Bilerek falan vurmadı az biraz tarafsız izleyen görür zaten.

Pozisyon gereği açılan bir kol. Dirseğe bir kırmızı çıkacaksa Caner itinin Kadıköy'de bilerek isteyerek attığı dirseğe kırmızı çıkar.

Allah belalarını versin hepsinin.

Fakat bu şerefsizleri üst üstte koyup şampiyon olamazsak bize de yazıklar olsun!

Rakip kendisine koşarken koluyla engellemeye çalıştı adam, rakibe kasti temas etmiş ama kırmızı ile alakası yok.

kırmzı fln değil onu geçek de
posyondaki kontrolünden bazen yapıor topu 8 mt öteye sektiriyor buna biraz çalışmalıdır

karar doğru gibi duruyor. top boşayken yandan gelen herife dirseği açmış. adam da hızlı gelince sert bir temas oluyor.

topla oynama maksadı olmadığı için kırmızı ağır bir karar değil.

Geri
Üst Alt