# Mostafa Mohamed

Kritik maclarda hala Falcao, Babel ve Feghouliden medet umuyor hoca. PSV macinda da oynatmadi. Diagne fit olsa onu bile tercih ederdi. Hoca da öyle düsünüyor demek ki.
Kritik maç dediğin ne hocanın ne yönetimin takmadığı PSV maçına mı diyorsun?

Hayır onu da geçtim. Lüks sevmesiyle, kılık kıyafetle bunun ne alakası var.

Adamı haksız yere Ankaragücü maçında oyundan attılar, üstüne bir de bitik Falcaoya forma vermeyi tercih ettiler adam nereye geldim dedi. Üst düzey başarılı olacağına hala inancım tam.
MM, Falcao var diye hangi maç yedek kaldı? Hangi maçta oldu bahsettiğin tercih?

MM, Falcao var diye hangi maç yedek kaldı? Hangi maçta oldu bahsettiğin tercih?
Muhammed kırmızı kart yendiği maçtan sonra tek başına Muhammed forma da iken Falcao ve Muhammed çift forvetine döndü, sonra tamamen Halil’e döndü. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Tek forvet Muhammed ile devam etse daha iyi olmaz mıydı?

Muhammed kırmızı kart yendiği maçtan sonra tek başına Muhammed forma da iken Falcao ve Muhammed çift forvetine döndü, sonra tamamen Halil’e döndü. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Tek forvet Muhammed ile devam etse daha iyi olmaz mıydı?
Falcao Sivas ve Kayseri maçlarında çok iyidi o durumda forma alması normal ki MM kesilmedi, sonrasında covid olduğu, üstüne dizinden sakatlandığı için ilk 11 oynamadı.

Falcao Sivas ve Kayseri maçlarında çok iyidi o durumda forma alması normal ki MM kesilmedi, sonrasında covid olduğu, üstüne dizinden sakatlandığı için ilk 11 oynamadı.
Ben Covid sürecini atlamışım. Sanki çift forvete döndükten sonra performans olarak geriye gittiğini hatırlıyorum. Sanırım yanlış hatırladım. Sağolasın.

Ilk geldiginde sonunda forvet bulduk demistim
Ama görünen o ki bundan olmaz gibi
Veya antrenman calisma sisteminde ve ekibinde sikinti var
Mariano Fernando bile 1 sene sonra cöpe dönüsmüslerdi
Bunu 4 5 senedir nasil kimse görmez el atmaz anlamak güc
Buraya gelen futbolu unutuyor resmen

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece takım antrenmanı meselesi değil bence, futbolcu kendi gelişimini ne kadar önemsiyor devamlılığı için ne derece bireysel antrenman yapıyor soru işareti.

Sadece takım antrenmanı meselesi değil bence, futbolcu kendi gelişimini ne kadar önemsiyor devamlılığı için ne derece bireysel antrenman yapıyor soru işareti.
Oyuncuyu motive edemiyor ve yonlendiremiyorsan yine senin hatan? Bu adam Mısır'da bile bireysel antrenman yapıyordu çölde vs buraya gelince yatış modunu açmasına neden olan gelen her topcunun karaktersiz mi olması yoksa mevcut düzenimiz mi?

Oyuncuyu motive edemiyor ve yonlendiremiyorsan yine senin hatan? Bu adam Mısır'da bile bireysel antrenman yapıyordu çölde vs buraya gelince yatış modunu açmasına neden olan gelen her topcunun karaktersiz mi olması yoksa mevcut düzenimiz mi?
Sadece bu ikisiyle olsa avrupa liglerinde hiç bir transfer başarısız olmaz. Mevcut düzeni övdüğümden değil ama hiç bir şeyin tek başına bir neden olduğunu düşünmüyorum.

Yatış modu değil konu bence. Hocanın oyunculara göre bir oyun cizememesi veyahut oyuncuların bu oyunu oynamayı becerememesi.

GSCimbom Mobile App

Yatış modu değil konu bence. Hocanın oyunculara göre bir oyun cizememesi veyahut oyuncuların bu oyunu oynamayı becerememesi.

GSCimbom Mobile App
Niye Feghouli gayet yatış modunu açtı, Selçuk İnan açtı üstüne ödüllendirildi gibi gibi. Bu adamlar ya cezalandırılmalı ya da bu duruma gelmemeleri için gerekli önlemler alınmalı idi bu evrende değil tabii. Arda Turan diye başkanla tartışan Bir hocamız varken birileri az çalışmış çok çalışmış çok da mesele olmuyor daha günlük ve insani boş muhabbetler gündemimiz bir sistem ve düzensizlik değil.

kapak_161302.jpg

;)

İyiki bonservisi alınmadı diyorum. Sakatlığı atlatınca performansı iyi gözlemlemek lazım.

Hocanın elinde heba olan yeteneklerden biri daha

Kafayı bile zımba gibi vuran çocuk geldikten sonra topa vurmayı unuttu

Sahada çok kayboluyor bu arkadaş
Babel be falcao num oynadığında onların ismini bile daha çok duyuyoruz

İlk geldiğinde takımı sırtlayan adam ayakta duramıyor. Kafa vuruşları harikaydı şimdi rakibe pas atıyor. Bitmiş

Geri
Üst Alt