# Mostafa Mohamed

Yok iyi olacak inşallah Mostafa gayet iyi oyuncu.

Ne olursa olsun biraz kendisi kazanacak özgüvenini. Onu atmalıydı, net.
Atmaliydi ona katiliyorum ama neden 45 de cikarip adamin morelini özgüvenini yerle bir ediyor anlam veremedim. Mohamed de terimin ne istedigini tam olarak anlamiyor galiba tercümani degistirmek lazim

Çocuk surat 5 karış oynuyor zaten her an oyundan ne zaman çıkarım diye düşünmek sinir bozucu olmalı. Kaleye güdümlü füze yollayan ben golcüyüm diye bağıran çocuğu göz göre göre bitirecek sevgili hocamız. Halbuki kendisi istedi kendisi aldırdı ulan arkadaş taraftar ne der diye hiç mi düşünmezsin be inat adam. Bu kadar mı dediğim dedik olur bi insan evladı.

Maalesef seviyesi bu kendisine verilecek para Halil'e verilmeli 10.kez yazıyorum. İyi niyetli evet iyi mücadele ediyor evet iyi bitirici ama bunlar yetmez. Bireysel becerisi yok top ile ilişkisi çok zayıf ki büyük takım santraforunda olması gereken ilk özellik.

Şampiyonluk maçı olan Malatya maçında koca 50 dakika topa 6 kez dokunması ile ben gözümde silmiştim maalesef umarım doğruyu bir şekilde buluruz.

Geldiğinden beri sahada 90 dakika kaldığı maç sayısı sadece 3. O da ilk üç maç.
Golü kaçırdığı an devre arası çıkacağını biliyordu.
Bu psikolojiye soktuğun adamdan verim alman imkansız.
Mustafa Mohammed bu değirmende öğütülmeyecek kadar iyi bir futbolcu. Geldiğinde bunu gösterdi. Malesef devre arası gönderilecek, yerine 6 ay sonra gönderilecek yeni futbolcu alınacak.

Geldigi gün ki gibi oynamadığı gerçek. Gol anlamında demiyorum oyun katılmıyor. Pasor görevini yapmıyor. İkinci yarı bu bahsettiğim şeyi diagne daha iyi yaptı. Sırtı dönük top dağıttığı sürece oyunun kanadı değişebilir ve pozisyon bulabiliriz. Hem oyuna da tutunmuş olur. Diğer türlü böyle pozisyon bulur atarsa skor katkısı verir. Hep de oyundan alınır. Yanlış oynuyor. Dediğim şekile dönse atmasa bile katkı sağlar. Orta sahaya yaklaşması lazım.

GSCimbom Mobile App

Geldigi gün ki gibi oynamadığı gerçek. Gol anlamında demiyorum oyun katılmıyor. Pasor görevini yapmıyor. İkinci yarı bu bahsettiğim şeyi diagne daha iyi yaptı. Sırtı dönük top dağıttığı sürece oyunun kanadı değişebilir ve pozisyon bulabiliriz. Hem oyuna da tutunmuş olur. Diğer türlü böyle pozisyon bulur atarsa skor katkısı verir. Hep de oyundan alınır. Yanlış oynuyor. Dediğim şekile dönse atmasa bile katkı sağlar. Orta sahaya yaklaşması lazım.

GSCimbom Mobile App
Geçen sene onu sık sık yapıyordu. Neden böyle anlamıyorum.

Halile parayi gömmeli diyenler halilin bitirici olmadigini biliyorlardir umarim golü kim atacak? Bu gol atma özürlüsü orta sahami? Hocamiz 4-2-3-1 den vazgecmez

Dususte ve ilk gunlerindeki goze carpan bazi eksiklikleri daha cok ortaya cikmaya basladi. Ozel calismalar yapmali.

Burak Yılmaz’ın dediği gibi ilk gollerini atması lazım, takım forma girince golleri atmaya başlar, sıkıntı olmaz. Bu adamın tutmama ihtimalı bayağı az bence, baya Wonderkid izlenimi vermişti zamanında.

Muhammed'i gömmüş sağolsun!

Fatih Terim: "Ben şansa inanmam. Şansı bulmuşsunuz, iki pastan atamıyorsanız... Doğru dürüst pozisyon alır ve vuruş tekniğinizi ona göre ayarlarsanız, bunun kaçması çok zor."
Sayın hocam 28 yaşındaki Aytaç Karaya frikik nasil kullanılır öğretiyorsun. Bi zahmet 23 yaşındaki Muhammede de pozisyon alma, vuruş tekniği falan bunları öğret. Bahane üretme çözüm üret.

İlk maçlarındaki görüntüsünün de abartıldığı kanaatindeyim. Bariz temel eksiklikleri o zaman da göze çarpıyordu ve bunları düzeltebileceğinin garantisini kimse veremez. Mısır gibi liglerden oyuncu alırken iyi düşünmek lazım; birkaç kez maç denk geldi, izlemek istedim, 10 dk filan ancak dayanabildim. Saçma sapan bir kör döğüşü; bizim 1. lig maçları çok daha kalitelidir...

Kac git kardeş .. fransaya git kendini gelistirirsin burda fatih terim ve yardimcilari gibilerin sayesinde gelisemezsin anca geriye gidersin

ilk yarıdaki 3 pozisyonun da içindeydi. devre arası değişiklik 1 garipti ama hocanın maç sonu açıklamaları daha da garip.

Geri
Üst Alt