# Mostafa Mohamed

Fatih terim ipini çekmiş bence. Terim şimdiden scout ekibine forvet bulun bana diye emir vermiştir bence.

Büyük ihtimal devre arası muhammed gider yeni forvet gelir.

Herkes kötü, bi hoca iyi zaten. Kimse de demiyor ki lan bu adam geldiğinde iyiydi. Ha kötüydüse de niye aldırdın madem???

Kendine çeki düzen vermeli. Sadece hoca suçlu değil yani

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak isteksiz. Morali bozuk. Bir iki gol atarsa tekrar birinci santrafor olur.

Top alamaması sadece takımın suçu değil. Bu başlıkta pekçok Mustafa Muhammet övgüm duruyor adam saf yetenek ama artık yavaş yavaş şu görülüyor ki takım oyuncusu değil kendisi. Yani takıma kendisini uyduramıyor pas opsiyonu olamıyor ya da kendisine pas atılabilmesi için uygun açılar ve opsiyonlar oluşturmuyor. Yani iş klasik öğretmen yalanı "yetenekli ama çalışmıyora" doğru gidiyor. Takımda kalıcı olmak istiyorsa mutlak suretle takım oyunu sorununu geliştirmesi gerekiyor yoksa zor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birkaç pozisyonumuz oldu açıkcası ancak kendisi doğru zamanlamayla koşuya başlayamadığı için pas alamadı. Bunlar küçük detaylar ancak gol böyle küçük detaylarla kaçıyor. Bir forvet ''pas gelmiyor adama yaa'' diye savunuluyorsa orada bilin ki forvetin eksikliği vardır. Zamanında van persie, bizde Falcao ilk zamanları, Diagnenin ilk sezonu vs. aklıma gelen örnekler.

Adam tabi pozisyona giremez. Cica çıktı, Morutan çıktı. Kim top atacak bu çocuğa? İlk yarıda Diagne'nin top süremediği pozisyonda en azından topu kaleye vurabilirdi.

cünüp heralde. 5 ay sonra doğru düzgün bi oynayacak zaman bulmuştu, bu sefer de sahanın en efektif adamı motoru bozup oyundan çıktı, yerine sahadakinden daha formsuz 6 numara girdi. ne topla buluşabildi, ne kontra yakalayabildi. ters ayakla bi tane vurdu onda da kaleciyi felç etti zaten.

Uzun zamandır bu kadar gole ihtiyacı olan bir forvet görmemiştim.

Adam göz göre göre eriyor önümüzde. Bir çözüm bulmaları lazım.

Özgüvenini kaybediyor ciddi sıkıntı. Mental olarak destek alması lazım.

İnan olsun şu Randers maçında sol çaprazdan vurduğu topun gol olmasını o kadar çok istedim ki hani açı da gayet müsaitti. Üstündeki ölü toprağını da atmış olurdu. Çünkü bu çocuğun bitiriciliği iyi, özgüveni yerine gelirse peynir ekmek gibi gol atabilir.

cünüp heralde. 5 ay sonra doğru düzgün bi oynayacak zaman bulmuştu, bu sefer de sahanın en efektif adamı motoru bozup oyundan çıktı, yerine sahadakinden daha formsuz 6 numara girdi. ne topla buluşabildi, ne kontra yakalayabildi. ters ayakla bi tane vurdu onda da kaleciyi felç etti zaten.
Bende düsündüm aynisini Mac oynanirken.

Geri
Üst Alt