- 6 Eylül 2014
- 93.223
- 64.158
- 4.608
Karısını o yüzden mi getirmiyor lan buraya acabadünyadan haberin yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karısını o yüzden mi getirmiyor lan buraya acabadünyadan haberin yok

Diagne yaptı yav mami sadık çocuğa benziyor bir simge konserine gittin ayılamadınKarısını o yüzden mi getirmiyor lan buraya acaba![]()
Lan Mohammedi konuşuyoruz sanıyorum sen Diagne diyorsun te allamDiagne yaptı yav mami sadık çocuğa benziyor bir simge konserine gittin ayılamadın
doğru olduğunu düşünüp yorumlarsak anormal bir açıklama değil. kime böyle bir mobbing uygulansa o da kaçmak ister. adam doğuştan Galatasaraylı değil ya. gerçi öyle olsa muhtemel ilk 11 olurdu."Milli Takım'dan izinli olarak Fransa'ya gittim. Sağlık kontrolünden geçtim ama transfer son anda iptal oldu. Galatasaray ile Zamalek arasında bir anlaşmazlık olduğunu öğrendim. Bu sezon sonuna kadar Galatasaray'da devam edeceğim."
Kaynak: Radyospor.
Ne derece doğru acaba? Adam bildiğin sezon sonu gideceğim diyor resmen.
kendisine mobbing mi uygulanıyor?doğru olduğunu düşünüp yorumlarsak anormal bir açıklama değil. kime böyle bir mobbing uygulansa o da kaçmak ister. adam doğuştan Galatasaraylı değil ya. gerçi öyle olsa muhtemel ilk 11 olurdu.
ha gene de bir kaç maç sonra ilk 11 oynamaya başlarsa fikri değişir, kalmak ister muhtemelen. çok da üzerinde durulmaması gereken bir açıklama bence
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım bu kendisini daha da akıllandırır ve kendisine daha iyi bakmaya başlar. Ekstra moral olur. Ben kendisini kazanabileceğimize inanıyorum. Mısır gibi bir ligten sonra burada gördüğü çok fazla ilgi bir anda kendisinin başını döndürmüştür bu normal artık ayakları tekrar yere sağlam basmaya başlar ve bunlardan iyi bir şekilde dönmeyi başarırsa daha da güçlü dönecektir çünkü bir daha aynı hataya düşmeyecektir.
Gencecik çocuklar bunlar yav tabi ki saha içinde saha dışında hataları olacak. Bunları tolare edip doğruya yöneltmeyeceksek, sadece saha içinde değil saha dışında da gelişimine katkıda bulunmayacaksak genç futbolcu fantezisine hiç girmeyelim.Umarım bu kendisini daha da akıllandırır ve kendisine daha iyi bakmaya başlar. Ekstra moral olur. Ben kendisini kazanabileceğimize inanıyorum. Mısır gibi bir ligten sonra burada gördüğü çok fazla ilgi bir anda kendisinin başını döndürmüştür bu normal artık ayakları tekrar yere sağlam basmaya başlar ve bunlardan iyi bir şekilde dönmeyi başarırsa daha da güçlü dönecektir çünkü bir daha aynı hataya düşmeyecektir.
Öyle ama menajeri çevresi çok önemli onları dğru yönlendirebilmek için Mostafa burada biraz kayıp ediyor ama çabalamak ve hatalarını gösterip kazanmak lazım bu hatadan kazanırsan daha güçlü döner çünkü salak olmadığı müddetçe aynı hatayı bir daha yapmaz.Gencecik çocuklar bunlar yav tabi ki saha içinde saha dışında hataları olacak. Bunları tolare edip doğruya yöneltmeyeceksek, sadece saha içinde değil saha dışında da gelişimine katkıda bulunmayacaksak genç futbolcu fantezisine hiç girmeyelim.
sence yapılmıyor mu? sen terim'in daha önce isim vererek bir oyuncusunu eleştirdiğini gördün mü? ben hatırlamıyorum açıkçası. genelde oyuncularının hep arkasında durur, performansından memnun değilse de isim vermeden konuşur. ama bu çoçuğa gelince kaç kere maç sonrası açık açık performansı geliştirmesi lazım, alıp almayacağımıza muhammed karar verecek tarzı konuşmalar yaptı. ki takımda şuan muhammed'ten çok daha kötü oynayan oyuncular da var. mesela taylan için, akbaba için, muslera için, babel için yaptıkları hatalardan, oynadıkları kötü oyunlardan sonra isim vererek açıklama yaptı mı?kendisine mobbing mi uygulanıyor?