Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.080
- 101.302
- 5.238
Merak ediyorum bize gelmeden önce yaptığı bireysel antrenmanları hala yapıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagnede bunlarla oynadi ama adam deli gibi pozisyonlara giriyordu.Gol koklama becerisi yok bence Mustafanin .Son vuruslari iyi ama o pozisyonlara giremiyor malesefTabi canim. Morutan cikmis, Halil cikmis, kerem cikmis hatta Emre kilinc cikmis. Bay Elfreni bencil babel sahada Hala kosuyolundan bahsedenler var.
Yani zor görünüyor. Bonservisi aldıktan sonra Fener'e nasıl gidebilir?Yav bu adam daha kendini ne gosterecek anlamadim yani. Kesinlikle mutsuz ve Fayih Hocayla calismak istemiyor. Icimden birses fener bu adama cokecek gibi geliyor.
Alakasi yok, diagne hep ilk 11 Ile basliyor.Diagnede bunlarla oynadi ama adam deli gibi pozisyonlara giriyordu.Gol koklama becerisi yok bence Mustafanin .Son vuruslari iyi ama o pozisyonlara giremiyor malesef
Gecen senede oyleydi attigi goller disinda 5veya 6 net pozisyonu var daha cok pozisyona girmeli girerse Diagne kadar kacirmaz ama giremiyor.onyekuruda cok pozisyona girerdi mesala her mac 1 net pozisyonu olurdu .M.oda oyle olsa zaten elinden tutan olmazAlakasi yok, diagne hep ilk 11 Ile basliyor.
Gecen sezon bu oyuncular yoktu. Hep Arda Babel oynuyordu herkes keremin oynamasini istiyordu. Ordada hoca triplere giriyordu keremi oynatmamakla. Zaten herkes oyundan sikayetciydi. Fenere attigi gol bile kendi becerisi. Simdi oyuncular geldi hoca oynatmiyor. Diagnenin sansi morutan cica kerem gibi oyuncular. Simdi 2 3 Mac oynatmali, bu oyuncularla da bu görüntüyü verirse tamam deriz. Sonucta Bordeaux aptal degil oynamadigi Halde 7 m veriyorlar cünkü potensiyelini biliyorlar.Gecen senede oyleydi attigi goller disinda 5veya 6 net pozisyonu var daha cok pozisyona girmeli girerse Diagne kadar kacirmaz ama giremiyor.onyekuruda cok pozisyona girerdi mesala her mac 1 net pozisyonu olurdu .M.oda oyle olsa zaten elinden tutan olmaz
kötü bir oyuncu, ısrar etmeye gerek yok. gönderebilsek iyi olurdu.
iki forvet oynayamayacağını geçen seneden biliyor olmamız lazım. sahada kayboluyor.
pozisyon bilgisi yok, ayaklar düzgün değil. atletizmi ile rakibi rahatsız da edemiyor çünkü ağır.
penaltıdan ve karambolden attığı bir kaç gol iyi başlangıç yaptığı izlenimini yarattı ama fener'e attığı gol hariç becerisine hayran bıracak bir işi yok. hatta o iyi olduğu iddia edilen dönemde de oyun içinde kayboluyordu.
kendisini gelmeden önce izlediğimiz söyleniyor. herhalde youtube'da komik video izlerken arada bir maçlara baktı bizim gözlemciler.
Cok haklisin ama o resimde halilinde sucu yok. Beraber oynatsa birbirini taniyacaklar, kosu yolu Filan. Ama hoca inat etti oynatmiyor. Bunlar beraber oynasa kimse durduramaz, Halil daha cok yardimci forvet gibi oynamali. Ne yaziki bu dizilis ile bikere izleyemedik bunlari.Hangisi daha net ?? sırtında stoper varken zaten o pas olayına girebilen drogba falan olabiliyor mohammed direk önünü işaret etmiş bi de çoğu pozisyonda da göstermeye çalışıyor kendini böyle bi sürü var
![]()
ki herşeyi geçtik son 5 dk 10 dk oyuna alıp adamdan kurtarıcı olmayı beklersen hele hele mevkisi forvet gibi sürekli oynama ve özgüveni yüksek olması gereken bir mevkiyse bu adamdan alacağın şey 0 sıfırdır çok belli. Son 5 dakika, 10 dakika olmayan hücum şablonlarıyla ve seni beğenmeyen bir hocayla başarı şansı yok herhangi bir futbolcunun .
Adam oynamiyorken 10 milyon seviyelerinde teklif geldi Fransizlardan , PSV bile ilgilendi. Oynatıp geliştirebilsek halbuki neler oalcak ama Galatasarayın geleceğini inşaa ediyoruz diyenler bonservisini alamayacağı Halil'i direk gelir gelmez ilk 11 e yerleştiriyor .
Olay 5 10 dk süre alması mı sence ? Geçen sene bir çok süre aldı o zaman da hücum yapamıyoruz bahanesi yapıldı ki geçen sene en çok gol atan 2.takım sanırsam da en çok pozisyona giren takımdı Galatasaray.Hangisi daha net ?? sırtında stoper varken zaten o pas olayına girebilen drogba falan olabiliyor mohammed direk önünü işaret etmiş bi de çoğu pozisyonda da göstermeye çalışıyor kendini böyle bi sürü var
![]()
ki herşeyi geçtik son 5 dk 10 dk oyuna alıp adamdan kurtarıcı olmayı beklersen hele hele mevkisi forvet gibi sürekli oynama ve özgüveni yüksek olması gereken bir mevkiyse bu adamdan alacağın şey 0 sıfırdır çok belli. Son 5 dakika, 10 dakika olmayan hücum şablonlarıyla ve seni beğenmeyen bir hocayla başarı şansı yok herhangi bir futbolcunun .
Adam oynamiyorken 10 milyon seviyelerinde teklif geldi Fransizlardan , PSV bile ilgilendi. Oynatıp geliştirebilsek halbuki neler oalcak ama Galatasarayın geleceğini inşaa ediyoruz diyenler bonservisini alamayacağı Halil'i direk gelir gelmez ilk 11 e yerleştiriyor .
Aga ligin ilk yarisinda da Diagne oynadi kimin iyi oynadigini tartismiyorum.Kimin iyi oldugunu soylemiyorum.Diagne ligin ikk yarisinda goller atti ama cokta pozisyona girdi .M.o giremiyor bulamiyor.Diagne kadar koklayamiyor yada baska bisey var.Gecen sezon bu oyuncular yoktu. Hep Arda Babel oynuyordu herkes keremin oynamasini istiyordu. Ordada hoca triplere giriyordu keremi oynatmamakla. Zaten herkes oyundan sikayetciydi. Fenere attigi gol bile kendi becerisi. Simdi oyuncular geldi hoca oynatmiyor. Diagnenin sansi morutan cica kerem gibi oyuncular. Simdi 2 3 Mac oynatmali, bu oyuncularla da bu görüntüyü verirse tamam deriz. Sonucta Bordeaux aptal degil oynamadigi Halde 7 m veriyorlar cünkü potensiyelini biliyorlar.
--------------------asso----------------------------
----------------------------------cica----------------
Morutan----------------------------------kerem
---------------------halil------------------------------
---------------------------------mo-------------------
Sunu bikere denesin bakalim ne oluyor.
Nedeni anlattim iste.Aga ligin ilk yarisinda da Diagne oynadi kimin iyi oynadigini tartismiyorum.Kimin iyi oldugunu soylemiyorum.Diagne ligin ikk yarisinda goller atti ama cokta pozisyona girdi .M.o giremiyor bulamiyor.Diagne kadar koklayamiyor yada baska bisey var.
Tamamda bende diyorumki gecen sene ligin ilk yarisinda Babellerle Fegli kadrolar ile Diagnede oynamisti gene pozisyonlara girdi .Onyekuru ayni oyuncularla oynadi daha cok pozisyona girdi ama M.oda oyle bisey yok o tehlikeli bolgede cok etkisiz ve pozisyona giremiyorum.Bitiriciligi Onyekurdanda Diagnedende iyi ama oralarda o toplarnile bulusamazsan atamassin yani.Nedeni anlattim iste.
Dedigim gibi diagne bile daha fazla pozisyona giriyor su an. Simdi denemek lazim moyu. Ama babel arda ile degil. Eger ilk 11 Yeni oyuncularla o görüntüyüyü verirse tamam ama hic sanmiyorum.Tamamda bende diyorumki gecen sene ligin ilk yarisinda Babellerle Fegli kadrolar ile Diagnede oynamisti gene pozisyonlara girdi .Onyekuru ayni oyuncularla oynadi daha cok pozisyona girdi ama M.oda oyle bisey yok o tehlikeli bolgede cok etkisiz ve pozisyona giremiyorum.Bitiriciligi Onyekurdanda Diagnedende iyi ama oralarda o toplarnile bulusamazsan atamassin yani.
Anlasamadigimiz konuda bu iste gecen sene ligin ilk devresi Babeller ile Ardalar ile oynadi Diagne gene aksiyon yaratti ama 2.yari Gedsonlar filan geldi biraz daha iyi bir kadro ile bile aksiyon yaratamadi.Bak gol demiyorum.Attigi goller disinda en fazla 5 veya 6 pozisyona girmisti.Cica veya Morutan ile oynasada cok aksiyon yaratacigini dusunmuyorum.Ya duracagi yeri bilmiyor yada firsatciligi iyi degil.Yada geldigi lig ile ilgili bi konu.Umarim dedigib gibi olur ama zor gozukuyor.Dedigim gibi diagne bile daha fazla pozisyona giriyor su an. Simdi denemek lazim moyu. Ama babel arda ile degil. Eger ilk 11 Yeni oyuncularla o görüntüyüyü verirse tamam ama hic sanmiyorum.