# Mostafa Mohamed

Merak ediyorum bize gelmeden önce yaptığı bireysel antrenmanları hala yapıyor mu

Tabi canim. Morutan cikmis, Halil cikmis, kerem cikmis hatta Emre kilinc cikmis. Bay Elfreni bencil babel sahada Hala kosuyolundan bahsedenler var.
Diagnede bunlarla oynadi ama adam deli gibi pozisyonlara giriyordu.Gol koklama becerisi yok bence Mustafanin .Son vuruslari iyi ama o pozisyonlara giremiyor malesef

Formsuz FORMSUZ FORMSUZ FORMSUZ !

Neyini savunuyorsunuz hala arkadaş ya , düşüşte adam işte. Kaç maç yaptı geçen sene yok top gelmiyor yok bilmem ne girdiği maçları da gördüm ayakta duramıyor her ikili mücadeleyi kaybediyor. Kafa toplarında hiç yok sanırsam golü bile yok. Neden oynasin? Zaten yabancı kuralı var 1 kişi yemesine gerek yok .

Babelı örnek gösteriyorsunuz zaten babelden bıktık bide bu mu oynasin Babelin oynaması nasıl yanlışsa bununda oynaması o kadar yanlış olur.

Alakasi yok, diagne hep ilk 11 Ile basliyor.
Gecen senede oyleydi attigi goller disinda 5veya 6 net pozisyonu var daha cok pozisyona girmeli girerse Diagne kadar kacirmaz ama giremiyor.onyekuruda cok pozisyona girerdi mesala her mac 1 net pozisyonu olurdu .M.oda oyle olsa zaten elinden tutan olmaz

Gecen senede oyleydi attigi goller disinda 5veya 6 net pozisyonu var daha cok pozisyona girmeli girerse Diagne kadar kacirmaz ama giremiyor.onyekuruda cok pozisyona girerdi mesala her mac 1 net pozisyonu olurdu .M.oda oyle olsa zaten elinden tutan olmaz
Gecen sezon bu oyuncular yoktu. Hep Arda Babel oynuyordu herkes keremin oynamasini istiyordu. Ordada hoca triplere giriyordu keremi oynatmamakla. Zaten herkes oyundan sikayetciydi. Fenere attigi gol bile kendi becerisi. Simdi oyuncular geldi hoca oynatmiyor. Diagnenin sansi morutan cica kerem gibi oyuncular. Simdi 2 3 Mac oynatmali, bu oyuncularla da bu görüntüyü verirse tamam deriz. Sonucta Bordeaux aptal degil oynamadigi Halde 7 m veriyorlar cünkü potensiyelini biliyorlar.

--------------------asso----------------------------
----------------------------------cica----------------
Morutan----------------------------------kerem
---------------------halil------------------------------
---------------------------------mo-------------------

Sunu bikere denesin bakalim ne oluyor.

kötü bir oyuncu, ısrar etmeye gerek yok. gönderebilsek iyi olurdu.

iki forvet oynayamayacağını geçen seneden biliyor olmamız lazım. sahada kayboluyor.

pozisyon bilgisi yok, ayaklar düzgün değil. atletizmi ile rakibi rahatsız da edemiyor çünkü ağır.

penaltıdan ve karambolden attığı bir kaç gol iyi başlangıç yaptığı izlenimini yarattı ama fener'e attığı gol hariç becerisine hayran bıracak bir işi yok. hatta o iyi olduğu iddia edilen dönemde de oyun içinde kayboluyordu.

kendisini gelmeden önce izlediğimiz söyleniyor. herhalde youtube'da komik video izlerken arada bir maçlara baktı bizim gözlemciler.

kötü bir oyuncu, ısrar etmeye gerek yok. gönderebilsek iyi olurdu.

iki forvet oynayamayacağını geçen seneden biliyor olmamız lazım. sahada kayboluyor.

pozisyon bilgisi yok, ayaklar düzgün değil. atletizmi ile rakibi rahatsız da edemiyor çünkü ağır.

penaltıdan ve karambolden attığı bir kaç gol iyi başlangıç yaptığı izlenimini yarattı ama fener'e attığı gol hariç becerisine hayran bıracak bir işi yok. hatta o iyi olduğu iddia edilen dönemde de oyun içinde kayboluyordu.

kendisini gelmeden önce izlediğimiz söyleniyor. herhalde youtube'da komik video izlerken arada bir maçlara baktı bizim gözlemciler.

@Barış Savaş

Hangisi daha net ?? sırtında stoper varken zaten o pas olayına girebilen drogba falan olabiliyor mohammed direk önünü işaret etmiş bi de çoğu pozisyonda da göstermeye çalışıyor kendini böyle bi sürü var

9q0LoN.jpg

ki herşeyi geçtik son 5 dk 10 dk oyuna alıp adamdan kurtarıcı olmayı beklersen hele hele mevkisi forvet gibi sürekli oynama ve özgüveni yüksek olması gereken bir mevkiyse bu adamdan alacağın şey 0 sıfırdır çok belli. Son 5 dakika, 10 dakika olmayan hücum şablonlarıyla ve seni beğenmeyen bir hocayla başarı şansı yok herhangi bir futbolcunun .

Adam oynamiyorken 10 milyon seviyelerinde teklif geldi Fransizlardan , PSV bile ilgilendi. Oynatıp geliştirebilsek halbuki neler oalcak ama Galatasarayın geleceğini inşaa ediyoruz diyenler bonservisini alamayacağı Halil'i direk gelir gelmez ilk 11 e yerleştiriyor .

Hangisi daha net ?? sırtında stoper varken zaten o pas olayına girebilen drogba falan olabiliyor mohammed direk önünü işaret etmiş bi de çoğu pozisyonda da göstermeye çalışıyor kendini böyle bi sürü var

9q0LoN.jpg

ki herşeyi geçtik son 5 dk 10 dk oyuna alıp adamdan kurtarıcı olmayı beklersen hele hele mevkisi forvet gibi sürekli oynama ve özgüveni yüksek olması gereken bir mevkiyse bu adamdan alacağın şey 0 sıfırdır çok belli. Son 5 dakika, 10 dakika olmayan hücum şablonlarıyla ve seni beğenmeyen bir hocayla başarı şansı yok herhangi bir futbolcunun .

Adam oynamiyorken 10 milyon seviyelerinde teklif geldi Fransizlardan , PSV bile ilgilendi. Oynatıp geliştirebilsek halbuki neler oalcak ama Galatasarayın geleceğini inşaa ediyoruz diyenler bonservisini alamayacağı Halil'i direk gelir gelmez ilk 11 e yerleştiriyor .
Cok haklisin ama o resimde halilinde sucu yok. Beraber oynatsa birbirini taniyacaklar, kosu yolu Filan. Ama hoca inat etti oynatmiyor. Bunlar beraber oynasa kimse durduramaz, Halil daha cok yardimci forvet gibi oynamali. Ne yaziki bu dizilis ile bikere izleyemedik bunlari.

9q0LoN.jpg

Olay 5 10 dk süre alması mı sence ? Geçen sene bir çok süre aldı o zaman da hücum yapamıyoruz bahanesi yapıldı ki geçen sene en çok gol atan 2.takım sanırsam da en çok pozisyona giren takımdı Galatasaray.

Şu pozisyonların 5 10 dk ile hiç bir alakası yok.Çevre kontrolü yok adamda dönse pas verse yüzde yüzlük gol verdiğin örnekte ise sanrım Kerem kendisi kale önünde vurması felan tamamen tercih vursa suç pas verse suç hep diyoruz kaleyi gördüğünde birisi vursun diye ancak pas atsa daha akıllıca derdim.

Mohammedin perfonmansının düşük olması yeni felan değil neden kabul etmiyorsunuz ki ? Evet teklifler geldi genç gelişime açık oyuncu olabilir ancak bizde tutmamış olabilir bunda kötü birşey de yok. Kimi takımlar kimleri gönderiyor tutmadı diye sonra yıldızlaşıyor. Futbol malesef böyle birşey tek bir etkene bağlı olmuyor bunun üzerinden teknik direktör eleştirilmez öyle olsaydı Morunhio takım bulamaması lazım dünyada.

Aylarca Kerem oynamıyor diye ortalığı kaldıranlar şimdide oynuyor diye ortalığı kaldırıyor aynısı Mohammed içinde yapılacak çünkü hepsi aynı kişiler.

Gecen sezon bu oyuncular yoktu. Hep Arda Babel oynuyordu herkes keremin oynamasini istiyordu. Ordada hoca triplere giriyordu keremi oynatmamakla. Zaten herkes oyundan sikayetciydi. Fenere attigi gol bile kendi becerisi. Simdi oyuncular geldi hoca oynatmiyor. Diagnenin sansi morutan cica kerem gibi oyuncular. Simdi 2 3 Mac oynatmali, bu oyuncularla da bu görüntüyü verirse tamam deriz. Sonucta Bordeaux aptal degil oynamadigi Halde 7 m veriyorlar cünkü potensiyelini biliyorlar.

--------------------asso----------------------------
----------------------------------cica----------------
Morutan----------------------------------kerem
---------------------halil------------------------------
---------------------------------mo-------------------

Sunu bikere denesin bakalim ne oluyor.
Aga ligin ilk yarisinda da Diagne oynadi kimin iyi oynadigini tartismiyorum.Kimin iyi oldugunu soylemiyorum.Diagne ligin ikk yarisinda goller atti ama cokta pozisyona girdi .M.o giremiyor bulamiyor.Diagne kadar koklayamiyor yada baska bisey var.

Aga ligin ilk yarisinda da Diagne oynadi kimin iyi oynadigini tartismiyorum.Kimin iyi oldugunu soylemiyorum.Diagne ligin ikk yarisinda goller atti ama cokta pozisyona girdi .M.o giremiyor bulamiyor.Diagne kadar koklayamiyor yada baska bisey var.
Nedeni anlattim iste.
Diagnede gegen sezon ilk yari örnegin simdiki randers macindaki gibi pozisyona giremiyordu. Ölüydü oyunumuz gecen sezon. Bunu Yeni Gelen genc oyuncular degistirdi ama bunlarla mo oynama sansi bulamadi henüz.

Son düzenleme:
Nedeni anlattim iste.
Tamamda bende diyorumki gecen sene ligin ilk yarisinda Babellerle Fegli kadrolar ile Diagnede oynamisti gene pozisyonlara girdi .Onyekuru ayni oyuncularla oynadi daha cok pozisyona girdi ama M.oda oyle bisey yok o tehlikeli bolgede cok etkisiz ve pozisyona giremiyorum.Bitiriciligi Onyekurdanda Diagnedende iyi ama oralarda o toplarnile bulusamazsan atamassin yani.

Tamamda bende diyorumki gecen sene ligin ilk yarisinda Babellerle Fegli kadrolar ile Diagnede oynamisti gene pozisyonlara girdi .Onyekuru ayni oyuncularla oynadi daha cok pozisyona girdi ama M.oda oyle bisey yok o tehlikeli bolgede cok etkisiz ve pozisyona giremiyorum.Bitiriciligi Onyekurdanda Diagnedende iyi ama oralarda o toplarnile bulusamazsan atamassin yani.
Dedigim gibi diagne bile daha fazla pozisyona giriyor su an. Simdi denemek lazim moyu. Ama babel arda ile degil. Eger ilk 11 Yeni oyuncularla o görüntüyüyü verirse tamam ama hic sanmiyorum.

Dedigim gibi diagne bile daha fazla pozisyona giriyor su an. Simdi denemek lazim moyu. Ama babel arda ile degil. Eger ilk 11 Yeni oyuncularla o görüntüyüyü verirse tamam ama hic sanmiyorum.
Anlasamadigimiz konuda bu iste gecen sene ligin ilk devresi Babeller ile Ardalar ile oynadi Diagne gene aksiyon yaratti ama 2.yari Gedsonlar filan geldi biraz daha iyi bir kadro ile bile aksiyon yaratamadi.Bak gol demiyorum.Attigi goller disinda en fazla 5 veya 6 pozisyona girmisti.Cica veya Morutan ile oynasada cok aksiyon yaratacigini dusunmuyorum.Ya duracagi yeri bilmiyor yada firsatciligi iyi degil.Yada geldigi lig ile ilgili bi konu.Umarim dedigib gibi olur ama zor gozukuyor.

Bizi sahiplenmesi ile ilgili şüphelerim var. Bugün bizde yarın Fener'de olsa şaşırtmaz.

Geri
Üst Alt