# Mostafa Mohamed

göğsüyle indirdiği top neydi keremin önüne ? her topu kaleye yolluyormuş ya keza sol çizgiden yine içeriye çevirdiği top vardı kereme bi önce ki maçta ikiside düzgün bi topçunun önüne düşsse %100 asist yazılırdı

göz göre göre iftira yalan vallahi helal olsun

topçular zaten robot hocanızın beklentiside o yönde zaten çık oyna dediği zaman çıksın 2-3 tane atsın kenara gel dediği zaman gelsin bu gün oynama dediği zaman oynamasın 89 da oyuna girsin hiç bi duygusal yönleri hiç psikolojileri falan yok

gol atamadığı müddetçe ağzıyla kuş tutsa sittin sene bi daha ilk 11 oynamayacağını bilen hocanızın adaletini öğrenen bi topçunun sürekli kaleyi düşünmesinden doğal ne olabilir

Sen ne anlatıyon ya hocaniz ne demek sen başka takımı mi destekliyorsun ? Benim 2 senedir terimi ovdugum tek postum yok boş boş onyargilarinizdan genellemelerinizden kurtulun artık.. Yarın istifa etse güle güle derim..
Mustafanin mental sıkıntısını görememek senin problemindir benim değil..Bırak 1-2 tane pası olsun bir zahmet 11 kişi oynuyorlar senin dedigine 2 örnek çıkarsa benim dediğime 10 örnek gösterilir.

Sen ne anlatıyon ya hocaniz ne demek sen başka takımı mi destekliyorsun ? Benim 2 senedir terimi ovdugum tek postum yok boş boş onyargilarinizdan genellemelerinizden kurtulun artık.. Yarın istifa etse güle güle derim..
Mustafanin mental sıkıntısını görememek senin problemindir benim değil..Bırak 1-2 tane pası olsun bir zahmet 11 kişi oynuyorlar senin dedigine 2 örnek çıkarsa benim dediğime 10 örnek gösterilir.
senin dediğin örnek değil benimkiside örnek değil
sen diyosun ki her topu kaleye gönderiyor kimseye pas vermiyor
bende diyorum ki 2 tane %100 lük asisti var yalan söylüyorsun burası çok net zaten yalan söyledim de özür dile bence
gözle görülen bi realiteye örnek denmez çünkü

Mohammed bu macta Ilk geldigi Alanya macinda gibi oynadi top indirdi tehlikeli oldu ama gol atamayinca olumlu yaptiklari gorunmuyor malesef.bence tek sikintiai bi Diagne kadar bi Onyekuru kadar hatta Kerem kadar bile kolu koklayamiyor Bunu her zaman soyledim.Yok pas atmiyomus takimi sallamiyomus hep bos elestiriler adam geldiginden beri boyleydi zaten o zaman goze batmiyodu.Fenere attigi golde basarisiz olsaydi o zamanda elestirilecekti.Emre K ya birakmadi diye.bazen pas atmasi gereken yerlerde vuruyordu.Gol koklama pozisyon alma gibi zayif yonlerini gelistirirse bence cok iyi bi golcu olacak.

Mohammed bu macta Ilk geldigi Alanya macinda gibi oynadi top indirdi tehlikeli oldu ama gol atamayinca olumlu yaptiklari gorunmuyor malesef.bence tek sikintiai bi Diagne kadar bi Onyekuru kadar hatta Kerem kadar bile kolu koklayamiyor Bunu her zaman soyledim.Yok pas atmiyomus takimi sallamiyomus hep bos elestiriler adam geldiginden beri boyleydi zaten o zaman goze batmiyodu.Fenere attigi golde basarisiz olsaydi o zamanda elestirilecekti.Emre K ya birakmadi diye.bazen pas atmasi gereken yerlerde vuruyordu.Gol koklama pozisyon alma gibi zayif yonlerini gelistirirse bence cok iyi bi golcu olacak.
Bu isi teknik ekip cözebilir. Olmadigi icin bu is zor.

Adam yine bütün hava toplarini aldi. Kral. Gidip forveti pozisyona sokabilen bi takimda cok gol atacak

FAdXFGhWQAA6eIW

üstündeki ceket kazak güzelmis

bize de bir tane gönder muhammet kardesim

Zımba gibi bir Mo'muz olsaydi keske. Fransaya gidip kariyer yapmak istiyorsan bu maçta oynamak icin herseyi yapman lazım be baba.. Yirtman lazim kendini

Kerem çıkmalı yerine Mostafa girmeli, Halil kanada kaydırılabilir.

Geri
Üst Alt