Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
göğsüyle indirdiği top neydi keremin önüne ? her topu kaleye yolluyormuş ya keza sol çizgiden yine içeriye çevirdiği top vardı kereme bi önce ki maçta ikiside düzgün bi topçunun önüne düşsse %100 asist yazılırdı
göz göre göre iftira yalan vallahi helal olsun
topçular zaten robot hocanızın beklentiside o yönde zaten çık oyna dediği zaman çıksın 2-3 tane atsın kenara gel dediği zaman gelsin bu gün oynama dediği zaman oynamasın 89 da oyuna girsin hiç bi duygusal yönleri hiç psikolojileri falan yok
gol atamadığı müddetçe ağzıyla kuş tutsa sittin sene bi daha ilk 11 oynamayacağını bilen hocanızın adaletini öğrenen bi topçunun sürekli kaleyi düşünmesinden doğal ne olabilir
Sen ne anlatıyon ya hocaniz ne demek sen başka takımı mi destekliyorsun ? Benim 2 senedir terimi ovdugum tek postum yok boş boş onyargilarinizdan genellemelerinizden kurtulun artık.. Yarın istifa etse güle güle derim..
Mustafanin mental sıkıntısını görememek senin problemindir benim değil..Bırak 1-2 tane pası olsun bir zahmet 11 kişi oynuyorlar senin dedigine 2 örnek çıkarsa benim dediğime 10 örnek gösterilir.