# Mostafa Mohamed

Vallaha mücadele diyorsan Berkan kralını yapıyor. Sahada guresmesi için forvete ihtiyacimiz yok. Girdiğini atacak attiraccak kreatif forvete ihtiyacımız var.
Ben kaçırdığı golleri normal bulmuyorum acayip goller kaçırdı bencilce goller kaçırdı ama adam öyle yada böyle saha da futbolcu olduğunu belli ediyordu farklı oynuyordu diğerlerinden

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözleşme sonrası kendisini göstermek istedi, bencilliği bundandı bence. Tabi biran önce bu acemiliği bırakıp ilk geldiği zamanki haline dönmesi gerekiyor yoksa zaten hoca ile birlikte iyice dibe vurur...

Aynen budur. Ama ben şahsen pırpır forvet isterim.

Ben yazdigina "tam" bir ornek amaciyla paylastim. Jardel'de mucadele etmezdi, pres dahi yapmazdi alan savunurdu en fazla ama top ona geldizi zaman buyuk ihtimal gol/asist olurdu. Ondan beklenen gol atmakti o da atardi. En kritik maclarda ve anlarda. O acidan bknz: verdim :) Ki cok elestiri alirdi cunku aliskanlik H.Sukur'de gezen basan forvet.. Ondan sonra eli belinde bir adam garip geldi herkese... Ama kimse agzini acamadi, niye ? Atiyordu adam.

Atacağını bilmiyor değil adam çok temiz pas atıyor atmak istemiyor.
Kimse atmak istemiyor burada sorun ekipte bitiyor paylaşmayı öğretecekler öğrenecekler.
Şu takım paylaşmayı doğru adama boş kaleye sttırmaya kafayı yorsa 5-6 puan fazlamız vardı 10 taneden fazla da golümüz vardı.

33 yaşına gelse de futbolcuya öğreteceksin ne yaptığını söyleyeceksin. Yoksa hocaya falan gerek yok herkes çıksın kafasına göre oynasın
atmak istemiyor ise takımı sabote ediyor demektir. Ben Fatih Terim'i savunmuyorum bu arada.
Son hamlelerde bence bencil ve oyun görüşü kısıtlı bir oyuncu.
Umarım gelişir, çok çok çok fazla bireysel antrenman yapması gerek.

Terim basının önüne attı yine, bir gol bir asist yaptı, %100lük tam kafaya harika bir orta açtı. Daha ne yapsın bu adam? Ağzıyla kuş tutsa yine tü kaka olacak. Terim okları bu adama yöneltti yine. Garibim o kadar bunalmış ki bunlardan, geçen maç tribüne çıktı gol attım diye, bugün gol attım diye formayı çıkardı. Düşün şu adamın şu yakasından, daha ne yapsın

Sonuç olarak bin tane kaçırmasının yanında 1 gol 1 asist yaptı, bunları yapmasa penaltıya da kalamıyorduk.
Tek tek bütün oyuncuların başlığına girip gömmekten vazgeçsek?Sorunun kaynağını hepimiz biliyoruz

1 gol atti, 1 assist, 2 direk, Kerem’i 2 kez kaleci ile basa bas birakti. Kerem bencil davranmayip yanindaki oyuncuya pas verseydi mac bitmisti bile. 3. bolgede fark yaratan tek oyuncuydu.
Rakip 2. Ligde küme düşmemeye oynuyor abartmayın ya. Bu kalasın neyini beğeniyorsunuz. Abanmakdan başka birşey yaptığı yok.

yahu 10 pozisyondan 2 tanesinde de bir şeyler yapsın bir zahmet.
3 tane boş kaleye kaçırdı adam hala yok böyle yok şöyle.
Bencil ve beceriksiz.
çok çalışmalı.

Zaten olmuş bir adam değil. Evet çok çalışmalı, üzerine katmalı ama dediğiniz kadar da kötü bir oyuncu değil. Elimizdeki oyunculardan faydalanmamız gerekiyor artık. Her gelen çöp muamelesi yiyip gidiyor sonu yok bunun. Mohammed’in belli bir potansiyeli var, Fransa’da alıcısı da var üzerine koymasını sağlayıp satmamız gerekiyor.

Zaten olmuş bir adam değil. Evet çok çalışmalı, üzerine katmalı ama dediğiniz kadar da kötü bir oyuncu değil. Elimizdeki oyunculardan faydalanmamız gerekiyor artık. Her gelen çöp muamelesi yiyip gidiyor sonu yok bunun. Mohammed’in belli bir potansiyeli var, Fransa’da alıcısı da var üzerine koymasını sağlayıp satmamız gerekiyor.
aynı fikirdeyim
maalesef teknik ekibe güven giderek azalıyor
önceliğini bireysel idmanlara verse daha hızlı gelişebilir.

Bütün gol kaçırma haklarını umarım bu akşam bitirmişsindir.
1640729356578.webp
1640729405625.webp
1640729422808.webp
1640729447105.webp
1640729500397.webp
1640729563132.webp

Bi pas atti Kereme. Kerem bombos pozisyonda atamadi. Bunu atacan arkadas Sonra mo kötü. Ne Kerem kötü ne mo. Normal sartlarda maci kazanmistik. Taman kacirdilar ettiler ama Buda hakeme 2 dk. Fazla oynatma ve 2ci Korneri oynatma hakkini vermez.

gol kaçırma makinesi bazende atıyor işte.
bizim seviyede topçu değil elden çıkartılmalı bir an önce.

Bu paraya bize değil de önce Kasımpaşa'ya gelip 10 milyona bize geçmesi gerekiyordu ... Yetenekli doğru fakat Galatasaray seviyesinde mi yada kafası rahat mı tüm bunları irdelemek gerek ...

L.Tüzemen : Mostafa önüne düşen toplara sürekli abanarak vurmaya çalışıyor ve bu yüzden inanılmaz golleri kaçırıyor. Teknik vuruş yapmayı, topun dibine girmeyi, hatta topa basıp sonra plase vuruşu denemiyorsa bu Florya'da yeterli eğitimi ve dersi almadığının sonucudur.

Dün açtığı orta gibi orta açan olmadı la bizde son yıllarda hiç.

Geri
Üst Alt