# Mostafa Mohamed

Galatasaray taraftarını en çok heyecanlandıran şey genç oyunculardır.

Diğerleri sallamazken biz hazırlık kampındaki ilk maçta gençleri izlemek için delirirdik.

Hep de en iyi jenerasyonlar bizde olurdu ama kullanamadık tabii bunu.
bu yorumuna gönülden katılıyorum

Galatasaray taraftarını en çok heyecanlandıran şey genç oyunculardır.

Diğerleri sallamazken biz hazırlık kampındaki ilk maçta gençleri izlemek için delirirdik.

Hep de en iyi jenerasyonlar bizde olurdu ama kullanamadık tabii bunu.
Potansiyelli genç oyuncular her zaman heyecan yaratır ama çocuk daha yeni geldi, Ilk yurtdışı heyecanı(ilk kez abd 'ye gittiğimde yontulmuş tavuk gibi etrafa bakardım 1 hafta) o sebeple biraz zaman lazım.
Bizim tayfa ilk hatada çöp ilan etmeye çok müsayit çünkü

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Potansiyelli genç oyuncular her zaman heyecan yaratır ama çocuk daha yeni geldi, Ilk yurtdışı heyecanı(ilk kez abd 'ye gittiğimde yontulmuş tavuk gibi etrafa bakardım 1 hafta) o sebeple biraz zaman lazım.
Bizim tayfa ilk hatada çöp ilan etmeye çok müsayit çünkü

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

MMFC(mostafa muhammed fun club)

olarak böyle birşeye asla müsade etmeyeceğiz

Kornerler için muazzam tehdit artık. Sadece Donk veya Luyindama olunca marke etmesi kolaydı rakipler için.

Donk+Mohammed olunca hem daha zor , hem de diğerlerinin topla buluşması için fırsat olacak.

Kornerden çok daha fazla gol buluruz.

Oynarsa Serdar ecel terleri döker, baya zorlar fiziksel açıdan.

Serda birde kafa topuna çıkarken cok el, kol, dirsek yapan birisi, hakem adil olursa kırmızı gorme ihtimali var.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Çok tedirgindi ama buna rağmen kaliteli olduğu belli. Penaltıyı o mu atmak istedi, kenardan mı söylediler acaba. Zamalekte de o kullanıyordu penaltıları yanılmıyorsam. Yoksa artık penaltıcımız Mostafa mı?

Penaltı vuruşu çok sert çok iyiydi. Kafa vuruşu da iyiydi. 1 idman yaptığı yeni bir takımla çıktığı ilk maçta 45 dkda bence gayet ilerisi için umut verdi.

Maşallah diyelim

reis bizim idmanlar inan bana lesh .. Hamit Altintop'un tek elestirisi oydu RMardin'den bize geldiginde.. herkesin performansi o yuzden dusuyor .. Mostafa'yi da 1/2 haftaya kendimize benzetiriz

Geri
Üst Alt