# Mostafa Mohamed

Duran toplarda belliki tehlikeli bir forvet...
Şutlar da iyi olacak gibi..
Toplu oyunda eksikleri var top kendisindeyken varlık gösteremedi pek kendide kabul etti izleyenler hazır olmadığımı anlar dedi ben anladım Mustafacım. Çok genç daha inş iyi olur

Bi ara Başakşehirde Doka vardı. Tipi fiziği falan inanılmaz benziyor;
doka-madureira.jpg

Çok tedirgindi ama buna rağmen kaliteli olduğu belli. Penaltıyı o mu atmak istedi, kenardan mı söylediler acaba. Zamalekte de o kullanıyordu penaltıları yanılmıyorsam. Yoksa artık penaltıcımız Mostafa mı?

Penaltı vuruşu çok sert çok iyiydi. Kafa vuruşu da iyiydi. 1 idman yaptığı yeni bir takımla çıktığı ilk maçta 45 dkda bence gayet ilerisi için umut verdi.

Maşallah diyelim

Benim galatasaray santraforu beklentim gomis aboubakar sorloth seviyesi gibi. Ama bu arkadasi hoca izlemis, begenmis. Daha genc kendini gelistirmesi gerekiyor herkes destek cikmali. Gol kaciracak sacma sapan vuracak yanlis pas atacak top kaptiracak daha bir suru sey olacak sabir edelim

Bu herifle birlikte bizim oyuncuların vizyonu da değişecek topçular gördükçe bir şeyler öğrenecek, duran topların alayı tehlikeli.

gol attığı maçta ve oynadığı şu oyunda hazır değilim diyecek kadar özgüvenliyse bu çocuk olur beyler...

Ham oyuncu ama topa sağlam vuruyor. Oyunu da öğrenirsen ligin içinden geçen Gomis gibi oluyorsun zaten. İyi oyuncu olacak. Mostafa'ya da hocaya da güveniyorum bu konuda.

Yaw konuyu dagitiyoruz ve ayrica kimin getirdiginin de bir önemi yok lakin madem 2019da izledik yıllardır forvet sorunu cekerken niye almak icin 21e kadar bekledik ve niye bu zamana kadar bir kere bile bizimle adı geçmedi. Ayrica fener nasil bizden önce talip olup alıyordu. Onlar 2018de izlediler herhal. Bu tarz hikayeler nedense hep transfer olup bittikten sonra yazılıyor.
Abi tipi zorlayamayalım

Geri
Üst Alt