# Mostafa Mohamed

Takımdakilerle iyi anlaştığını görmek güzel

EtPq08cWYAY_0Fb

Gözleri kıstı Kadıköy'e bakıyor :love:

11 baslamali basladikca iyi olacak gibi maalesef ben de daha fazlasini bekleyenlerdenim ama oyunu rakip sahaya yiktigimiz maclardaki performansi daha onemli bence. Ozellikle Fb macinda atese atar gibi 11e atilmali bence

Arkasi dönük top tutan forvete bayilirim. Hizi fena degil. Hava toplarida iyi. Sutlarida iyiydi videoda. Biraz zaman tanimali. Biraz iyi orta kesilse bu herif net atar

Ben mi yanlış okudum. ? Bu maçtan sonra en az 7-8 tan olumsuz yazı yazılmış buraya. Adam zamalekte 2 haftadır oynamiyordu. 2 gün bile olmadı geleli. Tek antrenmanla 45 dakika oynadı. Daha sahadaki takım arkadaşlarını isim olarak bile tanımıyordur. Buna rağmen penaltıdan olsa gol attı. Top tuttu. Kafa toplarını aldı. Kornerden gol pozisyonuna girdi. Son dakika da asisti yapacaktı. İlginç ne diyeyim . Bazılarınız beklentilerini lewandowski seyiyesine çıkarmış galiba. Hafta sonu derbide ilk 11 bence.
Buradakiler her atak gol olsun, her atak durdurulsun istiyor :)

yalnız epureanu ve crivelli gibi iki tane hayvanı baya altına almış.

Top kontrolleri , o ilk girdiği sıralar Onyekuru'ya direk pas göndermesi , Kafa şutları , penaltıları

Velhasıl faydalı olacak inşallah (y)

Oyuncuları ilk maçtan övmek de yerin dibine sokmak da çok yanlış kesinlikle belirli bir süre vermek gerek... İlk izlenimler hava toplarında etkiliydi ve takım oyununa katkı yapacağını özellikle kanatlara doğru attığı tek toplarla gösterdi kolay değil başka kültüre başka ülkeye gel bir antrenmanla maça çık umarim yıllar sonra Mısırlı bir çocuk gelmişti 2 sene oynadı çok iyi paraya Avrupa'ya satmistik diye anlatırız ...

Çok soğukkanlı bir duruşu var, attığı golden sonra abartmadan sevindi. Ust düzey futbolcu havası var bence

Geri
Üst Alt