# Mostafa Mohamed

Top tekniği iyi ve hava toplarında etkili olması güzel. Topsuz koşusunu pek görmedim. Güzel işler yapacaktır. Özellikle bire birde, son vuruşlarda ve ceza sahasında topla buluşturabilirsek çok etkili olacaktır.

Topsuz koşu ve pres denedi, takım uyum sağlamayınca boşverdi oda. Baktı zaten maç kazanılmış, çok uğraşmadı. Birde 23 yaşında daha. Forvetler en verimli çağını 27-28 yaşlarında geçirirler, yaşına göre çok olgun oynuyor.

Alistikca kosu olaylarini da cözecek + ingilizce min. Ögrenmeli. Iyidi bugün iyi. Topa vurmuyor bu . Bu topa vurmakda digerleri ne yapiyor

Ilk maci icin gayet iyi performans cikardi, özellikle hep atagi düsünmesi ve kasar forvetler gibi her sirti dönük gelen topu direk geri iade etmemesini begendim. Hep üretmeye calisiyor, ins dogru denge yi yakalar ve pas oyununa uyum saglar. Bu yüzden önceki yoruma kismen katiliyorum

Götü biraz büyük gibime geldi belki de ekramda öyle görüyorumdur..

23330.jpg

Uzun yıllar sonra heyecanlandıran forvet . Evet belki çok ham daha ama o kornerde 5 kişi arasında kafayı vurması Donk ' un golünde gözden kaçmış olabilir ama Donk sektirse Mohammed öyle bir pozisyon almıştı ki penaltı atar gibi şut pozisyonu bulacaktı . Sırt dönük oyuna dahil oluyor ters koşu gösterip iyi pres yapıyor . Soldan gelen topa hiç düşünmeden Allah'a sığınıp vurduğu pozisyonu en son Gomis'te görebilmiştik . Arkasında bu işi dünya üstünde bir dönem en iyi yapmış Falcao ve Fatih hoca var kendisi de çok istekli gözüküyor . En önemlisi bu çocuk 23 yaşında . Dip not olarak gelişi büyük ihtimalle en çok Onyekuru'ya yarayacak . 2 -3 maç içinde defansları üstüne toplamaya başlayınca Onyekuru yılan gibi aralara girmeye başlar . Yürüyedur çocuk arkandayız ...

Muslera gibi uzun süre takımımızın gediklisi olur diye düşünüyorum. Allah sakatlık vermesin.

Geri
Üst Alt