Umut Şimşek
Büyük Kaptan
Onların Allah belasını vermiş zaten , her sene yaptıkları bu pislikler bir taraflarından çıkıyor.serefsizler Adamin esine yazip durmuslar. köpekler
Hafta sonu koyup , ağızlarını kapatacağız .
Onların Allah belasını vermiş zaten , her sene yaptıkları bu pislikler bir taraflarından çıkıyor.serefsizler Adamin esine yazip durmuslar. köpekler
nkfvas yazmışgercekte olabılır adam ne yazmıs sonucta
Rtaş adam evli diye sosyalleşmesin minkfvas yazmış
sonra numarana ver bir de sesli söyleyem demiş
yok profilresiminde fake oldugu belligercekte olabılır adam ne yazmıs sonucta
aynen bunu diyorum iste. muazzam shop.Ekli dosyayı görüntüle 112278
Shop lan bu
Iki resim de tam yuvarlak degil kesik izleri var
Kimse ölsün istemem ama su kiza bir sey olsa zerre üzülmem su anda
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Nexus gibi bunu da yasaklayin forumdaaynen bunu diyorum iste. muazzam shop.
Bu arada
Nexus gibi bunu da yasaklayin forumda
Buraya tasiyana da ceza verin
yok profilresiminde fake oldugu belli
sakin ol necaticigimben iskenceyi hic tasvip etmeyen bir insanim ama böyle yalan söyleyen ve iftira atan insanlari görünce kan beynime gitmiyor abi
sadece muhammet konusuna özel degil bu
belki de bu yalanlariniz ile bir insanin hayatini mahvedeceksiniz lan serefsiz köpekler
umarim bir gün en agir sekilde belanizi bulursunuz cok siddetli sekilde hem de
ne bilim, bbo ama fbdir. bunlar ilk olarak atladiylarsa bunlardan cikmadirkız fblimi
fbli gazetecilerin sponsorlugunu sürdüren bi hesaptan cikti. mahkemeye de verildi o hesapAbi abuk subuk her gördüğünüz olumsuz şeyi anında şuralara yapıştırmayın yahu, önce paylaşan kimdir nedir bir bakın sonra gerçek mi değil mi kendinizce yorumlayın, hepsi süzgeçten geçince inanıyorsanız öyle atın. 3 sayfa ne olduğu belli olan, kimin nesi olduğu uzun zamandır bilinen bir hesabın paylaştığı saçma sapan bir şey tartışılıyor. Yahu her şeyi geçtim bu çocuk İngilizce bilmiyor, bilmediği hem oynadığı maçtan hem de paylaşımlarından belli oldu zaten. Evli barklı çocuk, gündem yaratmaya bile gerek yok. Birileri kuduruyor, derbi öncesi atmosferi bozmaya, sinerjiyi dağıtmaya çalışıyor. Gitsin corona partilerinde gezen kendi futbolcularıyla uğraşsınlar. Troll, bomboş bir hesap. Şu saniye yasaklanması, bir daha da ismini cismini görmememiz gerekiyor.
ben iskenceyi hic tasvip etmeyen bir insanim ama böyle yalan söyleyen ve iftira atan insanlari görünce kan beynime gitmiyor abi
sadece muhammet konusuna özel degil bu
belki de bu yalanlariniz ile bir insanin hayatini mahvedeceksiniz lan serefsiz köpekler
umarim bir gün en agir sekilde belanizi bulursunuz cok siddetli sekilde hem de