# Mostafa Mohamed

sözlükte de gördüm daha önce de duymuştum sözleşmede sıkıntı bir durum yoktur umarım. zamalek taraftarları da hala mohamed'in onların oyuncusu olduğunu düşünüyorlar yani opsiyon işi parayı verseniz de bizim onayımız olmadan olmaz diyorlar başkan da düzgün bir açıklama yapmadı bu konuda korkuyorum ya arap tarafı ya da biz yanılıyoruz bakalım

sözlükte de gördüm daha önce de duymuştum sözleşmede sıkıntı bir durum yoktur umarım. zamalek taraftarları da hala mohamed'in onların oyuncusu olduğunu düşünüyorlar yani opsiyon işi parayı verseniz de bizim onayımız olmadan olmaz diyorlar başkan da düzgün bir açıklama yapmadı bu konuda korkuyorum ya arap tarafı ya da biz yanılıyoruz bakalım

Öyle şey mi olurmuş bu mısırlılarda da mumya kadar kafa yok

Teklif goturen tjkmiymis

Başkan nasıl düzgün açıklama yapmadı? Onyekuru ve Mostafa'da osiyon zorunlu değil ama istersek alırız dedi. Daha nasıl düzgün bir açıklama olsun. Opsiyon varsa zaten o paraya okey vermiş oluyorsun. Benim o konuda kafama takılan tek konu biz Temmuz 2022 tarihine kadar diye bildirdik kapa ama Mısır tarafında Aralık 2021'in sonuna kadar diye haberler vardı.

30 Haziran 2021'de bitiyor galiba FFP denetimi. Tabii UEFA isterse bir sene daha uzatabiliyor diye hatirliyorum uyup uymadigimiza gore

Başkan nasıl düzgün açıklama yapmadı? Onyekuru ve Mostafa'da osiyon zorunlu değil ama istersek alırız dedi. Daha nasıl düzgün bir açıklama olsun. Opsiyon varsa zaten o paraya okey vermiş oluyorsun. Benim o konuda kafama takılan tek konu biz Temmuz 2022 tarihine kadar diye bildirdik kapa ama Mısır tarafında Aralık 2021'in sonuna kadar diye haberler vardı.
Bizimki doğrudur.

Opsiyonların tek taraflı olması da güzel.

fb’lilerin Mostafa’ya sarması olumlu. Nasıl bir pisliklerle mücadele ettiğimizi görüp, ona göre hazırlasın kendini maça işte.

Güzel masalmış. Tavsiyem fazla sözlükte dolanmaman, herifler kendi kafalarına göre nasıl hikaye yazmışsa artık.

Kap açıklaması herseyi açık ve net gösteriyor. Başkan da kendi bu konuda net konuştu.

Zımbada tek rakibi
1b34b740109406e0e8226fa5e6195d3f.jpg

1612460056638.jpeg

Geri
Üst Alt